Els gironins han demostrat haver superat el cop anímic de diumenge passat contra el Lugo i s'ha imposat amb molta autoritat per 0-3 en un partit on només ha patit als primers vint minuts. El Saragossa ha perdonat la vida al Girona als primers vint minuts en què només la manca de punteria d'Eldin Hadzic i Pedro i, sobretot l'encert d'Isaac Becerra, ha permès el Girona necaixar cap gol.

Després de superar el ruixat inicial dels aragonesos, el Girona ha marcat en la seva primera aproximació. El gol ha arribat fruit d'una gravíssima errada del porter Whalley que Mata, molt atent, no ha desaprofitat (m.23). El porter gironí ha fet una de les aturades del partit en desviar amb el braç dret un cop de cap de Dorca que el públic de la Romareda ja celebrava com l'empat. En la darrera jugada de la primera part, Lejeune ha fet el 0-2 de cap a la sortida d'un córner que ha deixat glaçat l'estadi aragonès (m.45).

Només començar la represa el Girona ha pogut sentenciar l'eliminatòria. Mata i Íñiguez han perdonat el tercer però el madrileny sí que ha vist porteria en una ràpida contra que ha fet pujar el 0-3 al marcador (m.59) que deixat el partit del tot encarat. Amb el resultat tan abultat, el Saragossa ha fet entrar Basha i Javi Álamo però el Girona ha sabut contenir molt bé tots els tímids intents locals. Becerra ha tornat a aparèixer per evitar que una centrada-xut de Wilian Jose entrés just després que Mata perdonés el quart sol davant Whalley. El madrileny va buscar el seu tercer novament però va topar amb el porter Whalley. Amb aquest resultat, els de Pablo Machín poden encarar amb comoditat la tornada de diumenge a Montilivi (17.00).