Al'hora de plantejar una eliminatòria a doble partit el més important és no quedar fora en el duel d'anada i en aquest cas poder portar cap a casa el partit decisiu. Els gironins, recuperats del tot anímicament del cop de diumenge passat, ho van fer tan bé que pràcticament van sentenciar-la ahir. Amb l'interrogant de l'aspecte psicològic que podia afectar el grup superat, el Girona no va realitzar variacions en el sistema de joc, com tampoc en els conceptes, tan defensius, pressionant quan és possible, i replegant quan el Saragossa l'hi obligava, i ofensius, buscant profunditat i velocitat per poder crear ocasions. Tot i que els locals van sortir amb molta intensitat els primers vint minuts, el Girona havia de reaccionar ràpidament, no podia perdre pilotes tan fàcilment i havia de jugar més lluny de l'àrea pròpia per pressionar més amunt.

Un cop superat l'inici, les coses s'anaven posant a lloc i el mig camp tornava a funcionar. Hi ha coses que no canvien: Becerra torna a ser decisiu aturant pilotes molt complicades, es treballa bé l'estratègia defensiva, l'equip es torna a buidar en un camp molt pesat, i l'efectivitat ofensiva decideix a la primera part. A la represa el Girona té la capacitat de sortir molt fort i disposa de dues ocasions claríssimes abans del zero a tres, i de dues més a la part final per fer el quart. Calia estar molt concentrats, no cometre errades i tenir el partit controlat, era molt important no deixar entrar al partit el Saragossa i, sobretot, defensar bé evitant contraatacs.

El rival defensa amb la línia molt avançada deixant molts espais, ja ho va fer a Girona en el partit de lliga, i diumenge ho tornarà a fer. Cal aprofitar aquestes situacions per poder sentenciar definitivament a Montilivi. El Girona torna a ser el que tots coneixem, la millor manera de recuperar l'autoestima i de creure en tota la feina feta durant el curs era ?aconse?guir aquesta victòria. Veient com van córrer ahir els jugadors encara està més clar que el dia del Lugo va pesar el cap, l'ansietat. L'angoixa de la segona part va poder amb la mentalitat dels jugadors. Les cames encara estan per seguir lluitant uns dies més.