L'exjugador de Llagostera i Figueres, Marc Sellarès, va anunciar per sorpresa fa quinze dies que una apendicitis el deixava fora de combat pel partit de play-off que disputava el seu equip, el Reus, davant el Racing de Ferrol. Divendres però, el davanter barceloní confessava que, en realitat, s'havia sotmès a una operació per extirpar-se un càncer testicular el passat 27 de maig. La intervenció va concloure amb èxit i ara, al jugador, li espera una recuperació d'un mes i mig. Sellarès, de 35 anys, va ascendir a Segona A amb el Llagostera i també va jugar al Figueres (07-08).

El Reus, coneixedor de l'afecció que patia el jugador, va comunicar, abans del partit davant el Racing de Ferrol, que Sellarès seria baixa perquè s'havia hagut d'operar d'urgència d'una apendicitis aguda. El jugador es va excusar, en la roda de premsa de divendres i va confessar que "no ho vam comunicar perquè no sabíem l'abast ni la gravetat de la malaltia". El davanter va reconèixer que "les primeres hores van ser molt dures, perquè no saps ben bé què pensar i vius moments molt angoixants", tot i que es va mostrar positiu ja que "el pitjor que un pot témer es va descartar de seguida i, amb el pas dels dies, hem anat tenint bones notícies". En la conferència de premsa feta pel jugador, juntament amb el president del club reusenc, Xavier Llastarri, va haver-hi també paraules d'agraïment cap al personal mèdic que l'atén i també cap al Reus i als seus companys ja que "des del primer moment em van donar mostres d'afecte i comprensió. Sobretot els companys, que m'estan ajudant molt i estan sent un bon suport".

Des que el jugador va fer públiques les circumstàncies que li van fer dir adéu a la temporada abans d'hora, han estat nombrosos els missatges d'ànims rebuts per part del món del futbol. Clubs com el Girona i l'Olot, jugadors com Felipe Sanchón i aficionats com els Canyeros de Llagostera han fet arribar ànims a l'igualadí a través de les xarxes socials.