El plor de Richy

16.06.2015 | 07:16
El plor de Richy

La temporada va acabar ahir a Montilivi amb Richy plorant, per moments, desconsoladament. I si el capità plorava és que el vestidor plorava. Ho feia per la derrota i l'eliminació, però sobretot perquè el sentiment general de tècnics i jugadors és que aquest any l'equip ha fet moltes coses bé, per tenir tant de càstig final.

Podem pensar que ahir va haver-hi equivocacions a l'hora d'encarar la tornada contra el Saragossa, o que l'ascens de veritat s'havia escapat una setmana abans contra el Lugo, però es pensi això, o tot el contrari, el que està clar és que a aquest equip no se li pot retreure absolutament res. Només se li pot agrair l'any que ens ha ofert.

No oblidarem les demostracions de Becerra; ni la fiablitat de la tripleta Ramalho-Richy-Lejeune. Quedaran en la memòria, l'explosió de Pere Pons i Granell, i que juntament amb Eloi Amagat han conformat el cor d'aquest grup. Recordarem les pujades per la banda de Cifuentes, i la pólvora ofensiva de Sandaza, Mata i Felipe. Amb aquestes armes, l'equip s'ha mogut sempre entre els sis primers classificats, moltes setmanes en els llocs d'ascens directe i en el minut 91 del darrer partit de la lliga regular tenia plaça reservada a Primera.

La resta, els darrers 7 dies, ja els coneix i recorda tothom i és massa cruel per tornar-ho a escriure. Perquè el final, del diumenge de la setmana passada i també d'ahir, no ha estat conseqüent amb els mèrits fets. D'aquí els plors desconsolats del capità i del vestidor. Per estar-ne orgullosos!!!

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Girona FC

El Girona caurà en descens tres anys i mig després si el Las Palmas puntua

El Girona caurà en descens tres anys i mig després si el Las Palmas puntua

Els canaris, que reben el Celta, poden superar els de Machín, que fa sis partits que no guanyen

«Això és l´elit i si en volem gaudir queda clar que ens tocarà patir»

«Això és l´elit i si en volem gaudir queda clar que ens tocarà patir»

Machín, crític amb l'actitud de l'equip als primers minuts, diu que «hem generat prou ocasions per...

La reacció arriba massa tard

La reacció arriba massa tard

Un Girona de dues cares paga una primera mitja hora molt deficient i encadena la tercera derrota...

Enllaços recomanats: Premis cinema