«És cert que tinc ofertes, però tampoc descarto continuar»

17.06.2015 | 07:16
Fran SandazaGran temporada la del toledà a Montilivi. Ha marcat 16 gols en els 38 partits que ha disputat (2.958 minuts)

16 gols criden molt l'atenció i per a un futbolista ambiciós com ho és Fran Sandaza, haver-se tornat a col·locar a primera plana de l'aparador de ben segur que li fa molta patxoca. Després de fer un gran any i d'haver esvaït els fantasmes del darrer curs amb el Lugo, al toledà no li falten les ofertes. Acaba contracte i el més sensat seria pensar que acabarà fent les maletes, però ell s'encarregava ahir de prémer el fre i de no donar encara per feta la seva marxa. "És un comiat però no sé per quin temps. Estic súper agraït als companys i l'afició. Sempre portaré el Girona al meu cor", va dir ahir, tot just quan abandonava Montilivi. Sonava a comiat, a un adéu, però ell mateix va negar haver pres encara cap decisió: "Encara no sé si seguiré o si marxaré. He parlat amb Quique Cárcel, el club m'ha mostrat el seu interès i ara toca esperar".

Sandaza va admetre tenir ofertes "d'Espanya i de l'estranger", afegint que "encara no sé quin és el camí que escolliré". I és llavors quan va afegir el Girona com a un dels seus possibles destins a partir del mes vinent. "No està descartat seguir aquí. És cert que el Girona no em pot oferir xifres il·lusionants, però no tot és l'economia. Es pot ser molt feliç sense tenir molts diners. Tinc 30 anys, no vull estar cada temporada a un lloc. Si no hi ha massa diferència entre el sou i el projecte esportiu, quedar-me seria una opció".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema