Quan finalitza el curs escolar, l'estiu és temps de vacances i de descans però també d'oci i d'activitats per als més joves. Sense escola, són molts els nens que s'inscriuen a l'oferta de casals o colònies que hi ha a la demarcació. Els campus de futbol, els darrers anys, s'han convertit en una oferta més perquè la mainada pugui practicar el que més li agrada durant les vacances. Xavi Hernández durant molts anys n'ha organitzat un de molta tradició al Collell durant el qual pujava a visitar els participants en alguna ocasió. A l'Estartit, Jordi Xumetra ja fa alguns anys que n'organtiza un i d'altres jugadors com Deulofeu, Muniesa o Fontàs, solen visitar altres campus que es fan per les comarques. De ben segur però aquest any, el que més visites il·lustres tindrà serà el que es farà a Arbúcies, des del 29 d'aquest mes fins al 24 de juliol.

Dirigit pels arbuciencs Carles Planchart, assistent del Bayern de Munic, i Jordi Guerrero, segon entrenador del Girona, i coordinat pel membre de l'àrea esportiva del Girona Dani Villar i pel jugador del Figueres David Busquets, el Campus Girona Esport Camp d'Arbúcies té un cartell de luxe. I és que els nens que hi participin rebran les visites de destacats futbolistes del moment. S'espera la presència dels jugadors del Girona Àlex Granell i Isaac Becerra, així com la de l'entrenador, Pablo Machín. A més a més, de la mà de Planchart, els jugadors del Bayern de Munic Thiago Alcántara i Javi Martínez també es deixaran caure per Arbúcies. Tampoc hi faltarà un dels millors entrenadors del panorama europeu com Josep Guardiola (Bayern). "El pròxim estiu seré al campus d'Arbúcies. Espero que ens hi puguem veure. Fins aviat!", diu Guardiola en un dels missatges de reclam del web oficial. El de Santpedor oferirà una masterclass, segons anuncia el programa del campus. L'amistat forjada des de la seva època al Barça B entre Guardiola i Planchart, que feia les anàlisis dels rivals de Tercera juntament amb Domènec Torrent, ara segon entrenador del club bavarès, ha fet que el tècnic pugi a Arbúcies durant les seves vacances. Planchart també ha convençut Thiago Alcántara i Javi Martínez, jugadors del Bayern perquè s'arribin a la població selvatana.

Els participants al campus d'Arbúcies tindran la seu d'operacions al Camp Municipal de futbol, el Poliesportiu del poble i les piscines municipals. A més a més, durant el mes s'organitzaran sortides a Girona i Barcelona per presenciar en directe un entrenament del Girona i un del Barça. Entre els participants també es rifaran obsequis que portaran tots els convidats estel·lars que passaran pel campus.