L'estiu del 2011 en un acte a L'Estació Espai Jove el Girona presentava la nova samarreta per a la temporada 11-12. L'equipació, a primer cop d'ull, era sorprenent per l'estretor de les franges i la semblança amb la del Barça de l'any anterior. Tanmateix, el que més va cridar l'atenció de la nova indumentària va ser la substitució del color dels pantalons. Del tradicional blau es va passar al vermell. De Nike es va passar a Luanvi primer, Kedeke després i ara Kappa i totes les marques, malgrat modificar el disseny de la samarreta, van mantenir el color vermell dels pantalons. L´any que ve això canviarà.

Amb motiu del 85è aniversari, el club té decidit recuperar els històrics pantalons blau perquè l'equipació s'acosti més a la clàssica de tota la vida. Amb Kappa es va signar un acord per tres temporades l'estiu passat i, tot i que ja hi va haver un intent de repescar el blau dels pantalons l'any passat, no serà fins el proper curs en què el Girona recuperarà la seva essència. La intenció és tornar també als mitjons blancs, que substituïran els vermells.

La samarreta groga seguirà

La comunicació amb Kappa és molt fluïda i, si és que els nous propietaris no decideixen trencar el contracte signat, ja s'està treballant en el disseny dels nous pantalons blaus i dels mitjons blancs. Pel que fa a les samarretes, sembla que la primera, la blanc-i-vermella, es mantindrà o patirà ben pocs canvis de disseny. També seguirà la de color groc, que ha estat una de les més venudes i a la qual els jugadors tenen un fort apreci perquè han guanyat molts partits vestint-la fora de casa. L'equipació que variarà serà la segona, que canviarà el negre per un disseny de dos colors que ja hi havia hagut fa poc.

Des feia uns anys, part de l'afició més fidel reclamava el retorn dels pantalons blaus. Tanmateix, històricament el Girona no ha vestit sempre el pantaló blau sinó que inicialment era negre. Va ser a partir del 1951 que els pantalons van passar a ser blaus. Les mitges, en els primers anys de vida de l´entitat i fins als setanta també eren de color negre. Un cop aterrin els propietaris es podrà desencallar tot i les noves equipacions es podrien presentar en societat en un acte públic, tal com s´ha fet últimament.