Mica en mica i molt a poc a poc es, el Girona va fent passos que confirmen que s'està treballant en la propera temporada malgrat el silenci sepulcral en què estan instal·lats els nous propietaris del club. Dijous es va conèixer que el Girona jugaria un partit amistós aquesta pretemporada a Olot (Trofeu Sant Aniol el 9 d'agost) i ahir es va saber que el Peralada també serà rival aquest estiu (25 de juliol). A més a més, el president Patxi Otamendi assegurava abans d'ahir que la setmana que ve els nous amos del Girona es presentarien públicament en societat. De moment l'únic que és segur és que dilluns hi haurà la presentació oficial del primer fitxatge per a la temporada 2015-16, Rubén Alcaraz, procedent de L'Hospitalet. La seva contractació però, no ha estat cosa dels darrers dies sinó que Cárcel ja el tenia lligat de feia mesos. L'acte de presentació oficial, a les cinc de la tarda, serà presidit per Patxi Otamendi.

La presentació d'Alcaraz hauria de suposar el desllorigador d'una situació que s'està començant a demorar massa i que fa que entre l'afició hi hagi una sensació semblant a la de fa dues temporades. Tanmateix no és així perquè, a diferència d'aquell curs 12-13, el Girona té molts més jugadors amb contracte. A més a més els que puguin tenir ofertes com és els casos de Becerra i Lejeune, deixaran cèntims a la caixa per poder incoporar d'altres futbolistes. Presentat Alcaraz, un dels següents passos haurà de ser la posada en escena dels nous propietaris. Si no ho fan dimarts, podria ser fins i tot que es presentés la campanya d'abonats abans de la seva compareixença pública. I és que el Girona, és un dels pocs equips de la categoria que encara no ha fet públics els preus dels abonaments per a la propera temporada. Fins i tot ahir mateix, el Las Palmas, que va pujar diumenge passat a Primera, va anunciar els seus.

Mica en mica, tots els assumptes pendents aniran aribant. Com queda el Consell d'Administració, quins canvis hi ha a l'estructura executiva del club, ls fitxatges, que no seran pocs (una desena calcula Cárcel), nous partits amistosos...

Pel que fa a l'equipació la idea és mantenir l'acord amb Kappa amb qui hi ha contracte fins el 2017. La casa italiana mantindrà una primera equipació molt semblant a l'actual, si no és la mateixa, però recuperarà el pantaló blau. L'equipació groga es mantindrà però sí que se substituïrà la negra per una de diferent que serà de franges verticals.