El Bilbao Athletic jugarà la propera temporada a Segona, amb la qual cosa el filial de l'Athletic Club torna 19 anys després a aquesta categoria, després d'empatar ahir al Carranza (1-1) i fer valer el 2-0 aconseguit a San Mamés, amb la qual cosa el Cadis haurà d'esperar un any més per retornar a la categoria de plata.

Els «katxorros» del club biscaí, entrenats per Cuco Ziganda, ho van passar malament en aquest partit de tornada de l'eliminatòria final de la fase d'ascens a la Lliga Adelante, ja que el conjunt andalús va posar l'1-0 en el minut nou del xoc per mediació de Jona i va pressionar molt per buscar un segon que igualés la ronda. L'equip groc, entrenat per Claudio Barragán, va veure com dos remats de Juan Villar van acabar amb la pilota estavellada als pals de la meta visitant, un a la primera part repel·lit pel travesser i un altre a la segona per un pal. L'empat a un definitiu a l'estadi Ramón de Carranza va arribar ja en la prolongació del partit, obra de Salinas en una contra amb què es va acabar el xoc i l'eliminatòria.