Un dels mil interrogants que apareix ara amb l'aterratge de la nova propietat és saber què passarà amb l'actual Consell d'Administració. I no només això:?conèixer quin serà el nou organigrama i qui gestionarà el dia a dia del club tampoc ha sortit encara a la llum. Boudjemaa i Dutaret, acompanyats per Pere Guardiola, es van encarregar ahir de dibuixar quines són les seves línies mestres respecte a això. O, com a mínim, de deixar clara la seva postura sobre aquest tema. Els nous compradors actuaran des de la distància i no interferiran en la gestió diària. Deixaran que sigui Guardiola, amb el seu vistiplau i fent gala del paper de «consultor extern de la propietat» que ell mateix assegurava tenir ahir, el que dirigeixi el desembarcament de cares noves a Montilivi. Perquè de canvis n'hi haurà, tot i que aquests es faran públics durant els propers 10 dies.

«Tractarem el Girona com un pare cuida la seva família. Gestionarem el club de manera professional». Aquesta és la idea de Boudjemaa, qui concretava que si bé tant ell com Dutaret escenifiquen la part compradora, la gestió anirà a càrrec de gent de la província per tal de «preservar la identitat» del club. «No farem venir gent de fora, sinó que apostem perquè siguin els gironins els que portin el dia a dia». Ara mateix, entre altres coses, s'està treballant en definir quina serà l'estructura definitiva i la intenció és que l'organigrama quedi enllestit en una setmana i mitja, com a molt tard. Durant aquest temps es definirà el futur, entre d'altres, del president Patxi Otamendi, la continuïtat del qual sembla força complicada. També es parlarà amb el director general Javi Pequeño i el conseller i gerent, David Hugas. No seran els únics noms que hi ha sobre la taula. Saber què passarà amb Salvador Capdevila (vicepresident institucional), Daniel Sambola (vocal) i Olga Melekhova també és una prioritat.

Qui de ben segur tindrà un pes important en el nou dibuix serà Nacho Mas-Bagà, la primera peça del nou engranatge que va entrar a treballar al Girona. Des de fa unes setmanes que és a Montilivi i ahir va acompanyar en tot moment Boudjemaa, Dutaret i Guardiola. Seguirà formant part de l'organigrama, però cal definir quin serà el seu rol. Com també quedà per abordar si finalment Sergi Vieta entrarà a formar part o no de l'estructura de club, convertint-se en un dels homes forts de la nova propietat. Vieta és un executiu de Mediapro que ha treballat en diverses empreses del sector, com ara Media Sports Marketing. Té experipencia en el món del futbol:?ha treballat a l'Oviedo fent tasques d'assessorament empresarial i el curs 10/11 va redactar un informe d'auditoria per avalar el funcionament del Girona des de Montilivi.

Els abonaments, definits

Aquesta setmana el club farà públics els preus dels nous abonaments de cara la temporada 15/16 que tot just arrenca avui mateix. Mas-Bagà va confirmar que el Consell ja ha donat llum verd a les noves tarifes, que sortiran a la llum en els propers dies.