Fil a l'agulla. El director esportiu del Girona Quique Cárcel va a la idea i vol tenir perfilada la plantilla del Girona 2015-16 al més aviat possible. El capítol d'altes, de moment, sembla aturat després de la presentació de Rubén Alcaraz però amb la sortida a la llum pública dels nous propietaris, els moviments podrien començar a desencadenar-se els propers dies. De moment a l'espera de conèixer el futur final de Jandro, Palatsí, Juncà, Richy i Sandaza, que des d'ahir ja no són jugadors del Girona, han deixat el club David Garcia, Bordas, Juanlu Hens, Cifuentes, Ramalho, Cristian Gómez i Christian Alfonso. La llista de sortides podria no quedar-se aquí ja que Cárcel té en compte la possibilitat que algun jugador del primer equip no continuï formant part de la primera plantilla aquest exercici. És el cas de Carles Mas, el qual ahir va conèixer de primera mà que no entra als plans de la direcció esportiva aquest estiu.

Amb contracte fins el 30 de juny de 2016, el central banyolí va ser el quart central i el primer relleu a la línia defensiva la temporada passada. La solvència del trio Richy-Ramalho-Lejeune però, va deixar-li disputar només 10 partits de Lliga, la majoria al tram final arran de la greu lesió de Ramalho. En total, Mas acumula 20 partits en tres temporades al club de Montilivi.

El jugador va ser citat al matí per Cárcel i al migdia va abandonar Montilivi força afectat. La versió oficial del club és que «no hi ha cap novetat» però la realitat és que Mas ja sap que haurà de buscar una sortida. Una possible alternativa per al jove banyolí seria la cessió a un conjunt de Segona B. Les darreres experiències positives amb jugadors del planter que han baixat a la categoria de bronze:?Pere Pons (Olot) fa dos anys i, Albert Vivancos (L'Hospitalet) i David Bigas (Sant Andreu), aquesta passada, fan que el club vegi amb bons ulls aquest moviment. El jugador, de moment, no s'ha pronunciat.