Feia dies que des del club es repetia un missatge de calma. La incertesa sobre la nova propietat feia que fossin molts els aficionats que no veien gens clara la nova temporada. Ahir, però, un dia després que Samir Boudjemaa i Jean-Louis Dutaret es presentessin formalment com a nous amos del Girona, amb l'assessorament extern de Pere Guardiola, el club va moure la primera de les moltes peces que cal tocar en els propers dies. El Girona va fer pública la campanya d'abonaments per aquesta temporada 2105-16 en la qual els preus varien ben poc o gens respecte els de la temporada passada. Amb el nom d'«Ho portem a dins», el Girona intentarà fidelitzar el màxim de seguidors que després de la històrica passada temporada van donar-se d'alta fins arribar a la xifra dels 7.000 abonats. A més a més, la campanya també inclou l'anagrama del 85è aniversari, una efemèride que serà celebrada durant tot el curs amb diverses activitats i actes.

L'entitat no vol perdre més temps i des de demà mateix començarà la renovació dels carnets i de noves altes. A partir de dijous dia 9 es giraran els rebuts dels abonats que hagin fet els pagaments les temporades anteriors mitjançant transferència bancària. La campanya de renovació d'abonaments s'allargarà fins al proper dia 24 a les 19.00. A partir de llavors, els seients dels abonats que no hagin renovat els seus carnets, quedaran alliberats. Serà llavors quan des del dia 27 al 29, exclusivament els abonats que hagin pagat el carnet d'enguany, podran millorar o canviar la ubicació del seu seient. El club oferiex als abonats la possibilitat de finançar el seu carnet.

El preu de la renovació de l'abonament gairebé no ha patit modificacions aquesta temporada respecte a l'anterior. De fet, el preu de la tribuna és el mateix per a les renovacions que el del curs passat per als adults (480 euros). ?En?guany, el club ha decidit limitar els preus a tres úniques categories:?escolar (7 a 17 anys), adult (de 17 a 65) i especial. D'aquesta manera s'eliminen dues categories intermèdies que hi havia l'any passat (de 5 a 12 anys i de 13 a 25). On sí que augmenten lleugerament els preus és als Gols i a la graderia Preferent. Tant al Gol Sud com al Nord, el preu per als adults serà de 130 euros. És a dir, 20 més que la temporada passada. L'augment de 20 euros també es produeix a Preferent, on es passa de 160 a 180.

El club ha englobat en una mateixa categoria la mainada d'entre 7 i 17 anys. Així per als aficionats més joves que vulguin renovar el carnet, els Gols costaran 65 euros, la Preferent 90 i la tribuna 240. Els nens de 0 a 6 anys podran entrar amb una entrada de franc a Montilivi, però sempre que sigui sense cap seient assignat. Si l'adult que els acompanya vol tenir una localitat fixa per al menor, els haurà de comprar un carnet escolar. També per als que ja eren abonats, el preu de la llotja d'empresa és de 3.000 euros, el d'una llotja d'honor de 1.200 i renovar la plaça de pàrquing costarà 1.400. El club també informa que els membres del futbol base tenen carnet gratuït al Gol Nord i els veterans i jugadors del filial a Peferent. Els penyistes, jubilats, discapacitats i aturats tenen preus especials.

D'altra banda, el Girona també va fer públics els preus per a aquells seguidors que es vulguin donar d'alta de nou al club. Aquests són una mica més cars i així el preu per a un adult per a la Tribuna és de 530 euros, mentre que a Preferent en val 200 i als Gols surt per 145.