Després d'haver allargat set dies més la temporada passada amb la disputa el play-off, el Girona encara no es posarà a la feina fins la setmana que ve. Sí que ho faran en canvi d'altres equips de la categoria més matiners, que demà passat comencen els primers entrenaments del curs 15-16. A Montilivi, després de la sortida a la llum pública de Jean-Louis Dutaret i Samir Doudjemaa com a nous propietaris sembla que de mica en mica tot s'ha d'anar desencallant. Ahir mateix va començar la campanya d'abonats amb un bon ritme de socis que s'acostaven a Montilivi per renovar el seu abonament. La gran majoria ho feia amb un pèl de neguit per veure com els rivals es van reforçant i al Girona, de moment, només ha arribat Rubén Alcaraz (l'Hospitalet). Tot i això, a sobre de la taula de?Quique Cárcel hi ha un munt de temes pendents que el director esportiu confia a anar resolent en els propers dies. Amb Sandaza al Japó a l'espera de signar pel Tòquio FC, Cárcel confia a retenir Richy i no llança la tovallola per Juncà. Jandro i Palatsí tenen gairebé els dos peus fora mentre que a Mas el club li ha ofert una revisió a la baixa del contracte amb possibilitat d'allargar-lo i marxar cedit. Les possibles ofertes que arribin per homes com Becerra, Lejeune, Granell, Mata o Pons també és un tema que manté en alerta Cárcel. Els fitxatges, de moment, es couen a un foc més baix. El club manté oberts diversos fronts i dos dels noms amb els quals ha mantingut converses són els del porter Víctor Ibáñez, que va acabar la temporada passada al Sargossa B i el del carriler esquerrà Diego Aguirre , que ha tornat al Rayo després de jugar cedit al Leganés.

Les limitacions econòmiques (2,2 milions per a fer la plantilla) condicionen molt Cárcel, que ha de vigilar cada cèntim. És per això que la fórmula de les cessions es tornarà a repetir com el curs passat (Cifuentes, Ramalho, Alfonso i Gómez). De moment, el Girona està trucant a portes i una d'aquestes ha estat la del Rayo Vallecano. La gran temporada de Diego Aguirre al Leganés ha cridat l'atenció de Cárcel, que el veu com un jugador que s'adaptaria a la perfecció al carril esquerre del 5-3-2 de Pablo Machín. Aguirre, de 24 anys, és un esquerrà ràpid i incisiu que el curs passat va jugar tant d'extrem com de lateral amb el Leganés, on va militar cedit pel Rayo que l'havia fitxat l'estiu passat procedent del Toledo. El Girona ha contactat amb el representant d'Aguirre per intentar la seva cesssió. L'interès del Rayo per Becerra podria facilitar l'operació, si és que el conjunt madileny decideix apostar finalment pel porter colomenc, que té una clausula de 400.000 €.

La direcció esportiva del Girona també s'ha posat en contacte amb l'agent de Víctor Ibáñez per temptejar el seu fitxatge. El porter barceloní, de 26 anys, ha rescindit contracte amb l'Alcorcón, on no va arribar a debutar per decisió de l'entrenador José Bordalás. Ibáñez havia arribat a Alcorcón l'estiu passat per recomanació del llavors preparador de porters dels madrilenys Omar Harrack. La presència de Harrack al Girona podria influir també per la seva arribada. Ibáñez va acabar la temporada passada al Saragossa B, amb qui no va poder evitar el descens a Tercera. Format a l'Espanyol, Ibáñez ha passat pel Castelló, Eibar, Lleida, Cartagena, Almeria B i Saragossa B.