Aquest estiu, i si finalment Jaime Mata tampoc acaba volant de Montilivi, el Girona haurà perdut efectius pel que fa a la nòmina de davanters. Això ha obligat la direcció esportiva a moure fitxa i a pentinar el mercat tot cercant allò que és més difícil de trobar: gol. El d'Ibán Salvador no és l'únic nom que hi ha a l'agenda de Quique Cárcel per intentar apuntalar la parcel·la ofensiva de la plantilla. El club està interessat en d'altres atacants. Un d'ells és Jona Mejía, un jugador que fa quatre temporades consecutives que és a Espanya marcant més de 10 gols per any i que aquest curs jugarà a la Segona Divisió A. Pertany al Granada, però l'entitat andalusa el tornarà a cedir, tot i que ell ha repetit en més d'una ocasió que es vol quedar per demostrar la seva vàlua.

El Girona ha preguntat per Jona, però hi ha altres clubs que juguen amb avantatge respecte a l'entitat de Montilivi i, a dia d'avui, sembla complicat que el malagueny acabi reforçant la plantilla blanc-i-vermella. L'Osasuna i també l'Osca (sobretot els aragonesos) semblen més ben posicionats per acollir-lo.

D'origen hondureny i després d'uns primers anys sense pena ni glòria al Llorca, Melilla i Deportivo B (amb dos descensos inclosos), Jona va explotar al Zamora la temporada 2010/11 marcant 12 gols. 11 en va anotar el curs següent amb l'Ourense, abans de provar fortuna al Vitoria Guimaraes portuguès. Després de la seva aventura lusitana el va fitxar el Granada i els dos últims cursos ha marxat cedit, i ha obtingut un molt bon rendiment. El primer any (13/14) va marcar 16 gols amb el Jaén en la seva única experiència a Segona A, mentre que aquesta dar?rera campanya n'ha signat 18 amb el Cadis a Segona B. c.r. girona