Rubén Alcaraz ja no ostenta la condició de ser l'únic fitxatge del Girona d'aquest estiu. Si divendres Quique Cárcel demanava paciència a l'afició, tot assegurant que tenia sis o set operacions ben encarrilades, ahir una d'aquestes va acabar veinet la llum, ampliant la nòmina d'incorporacions de cara a la temporada 2015/2016. El nouvingut és Marcelo Amadjo Djalo, un coruplent defensa central nascut a Barcelona i que el proper 8 d'octubre complirà 22 anys.

Marcelo vestirà de blanc-i-vermell una temporada i ho farà en condició de cedit pel Juventus italià, l'equip que el va fitxar l'estiu del 2014. Abans, havia tastat la base del Reial Madrid i amb 19 anys feia el salt a la Segona Divisió B de la mà del Badalona, on va coincidir amb Robert Simón, jugador que aquest últim curs ha estat al Llagostera i a l'Olot. Amb 21 partits i 2 gols a la categoria de bronze el va incorporar el Granada per fer-lo jugar al seu filial. El Juventus s'hi va fixar i l'any passat en va aconseguir els seus drets, tot i que el va tornar a cedir al segon equip andalús, amb què va realitzar una irregular campanya (19 partits) a causa d'una lesió que el va fer aturar-se a mitjan mes de març.

Marcelo és representat per l'empresa JVSports, la mateixa que porta jugadors com Àlex Granell, Sebas Coris i Aday Benítez, entre d'altres. El central serà presentat demà dilluns, a les 11.30 del matí, en un acte que se celebrarà a l'estadi.

Clerc, rumb a Montilivi

El següent que enfilarà cap a Girona és Carlos Clerc, jugador de l'Espanyol que les dues últimes temporades ha jugat cedit al Sabadell. El badaloní, de 23 anys, és un defensa esquerrà que ocupa la plaça de lateral i que té bona projecció en atac. Joan Collet, president de l'Espanyol, ha mantingut contactes amb el Girona aquesta mateixa setmana i ahir, en una roda de premsa celebrada a Garòs (Lleida), donava per feta la marxa del seu futbolista rumb a Montilivi: "Clerc anirà al Girona. Sempre volem ajudar els clubs catalans i posarem totes les facilitats". Com a condició, Collet i la direcció esportiva volen que el seu futbolista renovi un any més el seu contracte, que expira el 30 de juny del 2016.