Carlos Clerc és molt a prop de convertir-se en nou jugador del Girona. El jugador, que havia sonat per reforçar el Còrdova i també el Tenerife, veu amb bons ulls l'opció de jugar a Montilivi en condició de cedit i només cal tancar l'entesa amb l'Espanyol i perfilar les condicions de l'acord. Si dissabte el president blanc-i-blau Joan Collet es llançava a la piscina des de Garòs (Lleida) tot assegurant que Clerc jugaria al Girona, ahir Quique Cárcel va ser un xic més prudent, tot i que va admetre que el badaloní interessa i que les converses estan en marxa fins al punt d'assegurar que «en les properes hores» es podria fer oficial el seu fitxatge.

«Estem parlant amb l'Espanyol. És un jugador que s'adapta molt bé al nostre carril, però fins que l'operació no estigui tancada no es podrà dir que Clerc és jugador del Girona», deia el director esportiu quan se li va preguntar pel lateral esquerre, que les dues últimes temporades ha estat cedit al Sabadell. Cárcel va afegir que «entre presidents estan parlant», mentre que ell fa el mateix amb "scar Perarnau, el seu homòleg a l'Espanyol. «Hi tinc molt bona relació i ens estan quadrant força les coses. Encara no està tancat, però esperem fer efectiva la cessió en les properes hores». Així doncs, després de Rubén Alcaraz i Marcelo Djalo, Carlos Clerc té tots els números de convertir-se en la tercera incorporació per reforçar la primera plantilla blanc-i-vermella.

Clerc, això sí, no és l'únic futbolista de l'Espanyol que és a l'agenda de la direcció esportiva gironina. Qüestionat per si també s'ha preguntat per la situació d'algun jugador més del conjunt blanc-i-blau, Quique Cárcel, encara que va voler llançar pilotes fora, no va amagar que hi ha d'altres noms al damunt de la seva taula. «És cert que per algun altre jugador hem preguntat. Però no només a l'Espanyol, sinó també a clubs com el Barcelona o el Sevilla, perquè creiem que ens poden aportar peces que serveixin per potenciar la nostra plantilla. Crec molt amb la gent jove, intento buscar aquells que tenen recorregut, fam i ganes de fer coses grans en el món del futbol». Dos dels jugadors de l'Espanyol pels quals Cárcel s'ha interessat són el migcampista Pol Llonch i el davanter Mamadou Sylla.

De moment, a l'espera que es pugui fer oficial avui l'arribada de Clerc, la direcció esportiva confia a tancar algun fitxatge més aquesta setmana. «Les coses s'estan madurant. En els propers dies esperem que hi hagi alguna nova incorporació. Volem tenir molt nivell com més aviat millor. Ara, si els que volem es fan esperar, doncs esperarem».