El Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) va ratificar ahir el descens administratiu de l'Elx a la Segona Divisió A. D'aquesta manera, l'Eibar, que havia perdut la seva plaça de Primera esportivament, es mantindrà a la màxima categoria. El club il·licità esgotarà totes les vies possibles per sortir-se'n amb la seva i ara es dirigirà a la justícia ordinària contra la decisió de la Lliga de Futbol Professional (LFP), l'organisme que va prendre la mesura de fer baixar l'equip degut al deute que manté l'entitat amb l'Agència Tributària.

En la seva resolució, el TAD sí que estima parcialment el recurs presentat per l'Elx en reduir-li la sanció econòmica a 90.151,83 euros davant els 180.303,63 euros que demanava inicialment.

Baraja ja treballa

Només un dia després de tancar la contractació per una temporada de Rubén Baraja com a nou entrenador del primer equip, l'exjugador va dirigir ahir el seu primer entrenament al costat de José Ramón Rodríguez, el que serà la seva mà dreta, i Manuel Poblaciones, el preparador físic. La plantilla il·licitana estava citada a primera hora del matí per arrencar així la pretemporada. Els jugadors es van exercitar al camp annex de l'estadi Martínez Valero. Al migdia, Baraja va ser presentat de manera oficial davant els mitjans de comunicació.