A 18 de juliol, donar per fet que Isaac Becerra es quedarà, o pel contrari, posar la mà al foc que marxarà, és massa agosarat. Si alguna cosa té el futbol és que és un esport del tot imprevisible. Mai se sap al cent per cent què és el que pot passar. Dins i fora del terreny de joc. El porter és un dels jugador de la plantilla amb més cartell: ve de fer un any espectacular, té contracte i alguns equips s'han interessat per la seva situació. Ho admetia Quique Cárcel no fa gaire, afegint que, si bé li havien arribat ofertes, cap d'elles havia acabat quallant. Equips de l'estranger, Rayo Vallecano i fins i tot l'Espanyol han sonat com a possibles pretendents. Se sap la versió de la direcció esportiva, però calia saber què en pensa el principal protagonista. El porter, que tot just fa tres dies que ha engegat la pretemporada, va donar ahir la seva versió. Va admetre que alguns equips han preguntat per ell, però també va deixar ben clar que, a dia d'avui, veu "bastant difícil" que acabi canviant d'aires.

Durant aquest darrer mes, Isaac Becerra ha "desconnectat". Amb casament inclòs (a finals de juny) i una lluna de mel pel mig, el badaloní ha passat la pilota al seu representant, qui s'ha encarregat de canalitzar totes les propostes que li han pogut arribar. "Li vaig dir al meu agent que s'encarregués ell de fer totes les gestions. Jo he passat de tot això, no en volia saber res", admetia el porter, abans de reconèixer que ni el "preocupa" ni tampoc l'"obsessiona" el seu futur més immediat. Recorda que té un any més de contracte amb el Girona i que el més probable és que el compleixi. "Si no s'ha mogut la cosa fins ara, poc es mourà en els propers dies. Perquè hi ha una clàusula pel mig (400.000 euros) i veig bastant difícil que un equip la pagui per un porter de Segona A. Tampoc he vist cap club que hagi fet l'intent. No crec que això acabi passant. I si passa, llavors ja ho veurem", afirmava. "Estic mentalitzat en el Girona; a ajudar l'equip en tot el possible", ho completava.

Pablo Machín va dir dimecres que volia que tots els seus jugadors, inclosos aquells que podien tenir ofertes per marxar, estiguessin al cent per cent implicats en el projecte. "Si et quedes, ho fas perquè estàs convençut i perquè vols lluitar al màxim per aquest escut", resumia Becerra, qui sembla tenir força coll avall que no farà les maletes en les properes setmanes, sempre que no hi hagi un canvi d'última hora. De moment, s'entrena amb Andrés Díez i Albert Quintanas i no fa gaire cas a la possibilitat que el club fitxi un altre porter per fer-li la competència. "No em preocupa, això depèn de l'entrenador i de la direcció esportiva. Ells prendran la decisió. De moment hi som l'Andrés, en Quinti i jo. Som els que hem començat i seguirem fins que no hi hagi novetats".