Kiko Olivas és el segon central que ha incorporat el Girona aquest estiu. El defensa andalús, tal i com va reconèixer fa unes setmanes Marcelo Djalo, també va confessar haver treballat ben poc el sistema amb què juga el Girona (5-3-2). Tot i això, Kiko Olivas es mostra disposat a aprendre'n ràpid els mecanismes per començar a competir i agafar automatismes. De fet, el central d'Antequera, ja va ser titular dissabte passat en el primer amistós de pretemporada contra el Peralada (1-3). «Mai he jugat amb aquest sistema. Espero de mica en mica anar agafant els conceptes perquè és una mica diferent de l'habitual», confessava Olivas durant l'acte de presentació oficial d'ahir al migdia. Al matí, el jugador va estar-se entrenant en solitari al costat del preparador físic Jordi Balcells. A la tarda va treballar amb normalitat amb el grup a les ordres de Machín, que al matí no va treballar.

Olivas va arribar a Girona divendres al matí i es va integrar immediatament a la concentració de Peralada i l'endemà ja va jugar contra el conjunt altempordanès. «Tenia ganes ja de jugar, entrenar i tocar pilota. Vaig estar encantat de jugar», deia. Olivas va explicar que quan va saber de l'interès del Girona per incorporar-lo, «de seguida» es va desencadenar tot per arribar a bon port «fàcilment i ràpidament». El jugador fitxat del Sabadell ha signat un contracte per dues temporades. El llistó és més que elevat però tot i això, Olivas no renuncia a res. «Tant de bo surti un any igual de bo que el passat. La idea és la de fer una bona temporada i tenir bons objectius», deia Olivas.

El jugador andalús ha canviat el Sabadell, que va baixar a Segona B, per un Girona que es va quedar a les portes de Primera. «Va ser un any difícil per a mi i tot l'equip. Ara espero fer un pas més amb el Girona, que és molt seriós i està fent les coses bé», deia.

Olivas coincidirà a Montilivi amb Carlos Clerc, excompany seu les dues últimes temporades al Sabadell i també amb Florian Lejeune, amb qui va coincidir al Vila-real B.