El nou president del Girona Delfí Geli i el director general Ignasi Mas-Bagà es van estrenar ahir com a representats de l'entitat blanc-i-vermella a Madrid a l'assemblea general extraordinària de la Lliga de Futbol Professional. Durant la trobada, en què hi va ser present també el president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal, el president de la LFP, Javier Tebas va tractar diversos assumptes d'actualitat entre els quals la situació en què es troba la venda dels drets televisius i d'altres actuacions per trobar nous ingressos de patrocini pels clubs.

La trobada, en què hi van ser presents 40 clubs de Primera i Segona A, amb l'única absència de l'Elx i Celta de Vigo, va tenir un caràcter «informatiu», segons va dir Tebes, amb el procés de venda de drets audiovisuals com un dels punts principals. «Hem explicat la situació de la venda dels drets audiovisuals i la del mercat nacional i internacional, i per plantejar estratègies de futur respecte a l'assistència a fires internacionals de la Lliga i dels clubs per augmentar els seus ingressos de patrocini. Hem augmentat força en els drets audiovisuals, però creiem que tenim carència en els patrocinis», va explicar el president de la LFP.

La trobada va comptar amb la presència del president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal, que va llegir un discurs a l'assemblea en què va fer balanç dels seus anys d'exercici al capdavant de l'organisme governamental i la relació amb la Lliga en temes com el control econòmic o el Reial decret llei de venda centralitzada de drets audiovisuals.