Oriol Alsina ha apostat per jugar el partit un onze més semblant al que començarà la lliga d'aquí a tres setmanes, mentre que Pablo Machín ha repartit més els minuts, fent molts canvis i donant oportunitats a jove del filial en un derbi d'estiu que s'ha acabat resolent des del punt de penal. Marcelo ha fet caure David Querol dins de l'àrea en el minut 20 de la primera meitat i l'exmigcampista del Mirandés Emilio Sánchez ha transformat un penal que s'ha acabat convertint en l'únic gol del partit.

Abans del gol, els dos equips, sobretot el Llagostera, ja s'havien acostat amb cert perill a les dues porteries però després de l'1-0 el ritme de joc ha decaigut. A la segona part, amb molts canvis sobretot en el Girona, cap dels dos equips ha arribat amb facilitat però Àlex Granell i, especialment, David Querol a tres minuts del final podrien haver tornat a fer moure el marcador.