Amb l'aterratge de Pol Llonch procedent de l'Espanyol, el director esportiu Quique Cárcel va donar per tancat el capítol de fitxatges pel que a jugadors del mig del camp es refereix. Amb el pivot català, juntament amb Àlex Granell, Eloi Amagat, Pere Pons i Rubén Alcaraz, Cárcel i també el tècnic Pablo Machín en tenen prou. Incorporar un altre futbolista no ho acaben de veure massa clar, però sí que engreixarien la xifra d'efectius per al mig del camp amb només una fórmula:?fent que Albert Vivancos passi a formar part de la primera plantilla. Perquè això passi, el de Bescanó ha d'aprofitar el màxim cada entrenament i els partits de pretemporada. I?també, que Machín i el propi Cárcel estiguin al cent per cent convençut que Vivi és vàlid per formar part del vestidor. El veredicte arribarà en els propers dies. Mentrestant, el jugador es veu amb «molta confiança» i també diu estar «preparat» per acceptar el repte, si aquest se li acaba plantant al davant dels nassos.

Passades tres setmanes i mitja de pretemporada, Vivancos diu sentir-se «molt bé» i «amb molta confiança», segurament «més que en d'altres temporades». És el tercer estiu que el bescanoní treballa amb el primer equip i confia que aquesta ocasió sigui la definitiva. «Em sento millor, més adaptat. Suposo que amb els anys he anat millorant i, a més, la cessió a l'Hospitalet em va anar molt bé». Perquè al club riberenc, com admetia Cárcel el passat dilluns, el jugador ha donat un gran pas endavant. «He crescut, estic convençut que em va anar molt bé», admet. Tot i que no vol generar-se falses esperances, Vivancos confessa que veu més a prop que mai poder-se quedar i, si això passa, diu estar totalment «preparat» per formar part d'un vestidor professional com el de Montilivi. «Tinc esperances i fins i tot m'ho crec. Hi confio. Però sobretot perquè crec amb mi i m'ho veig. Sé que puc estar competint al costat d'aquests jugadors. No m'he d'adormir, però ara tampoc no depèn només de mi», diu.

Ara bé, admet que de competència per tenir minuts, si s'acaba quedant, en tindrà un munt. «Si m'acabo quedant hauré de suar de valent per jugar», assegura. I?afegeix que tot i la joventut d'homes com Pol Llonch, Pere Pons i Rubén Alcaraz, el mig del camp està ben cobert. «Són molt joves, però tots tenen un perfil similar:?són agressius, treballadors, sacrificats i abarquen molt de camp. Futbolistes així els poden anar molt bé al Girona, perquè el seu estil de joc es basa en això: en recuperar pilotes, aprofitar les segones jugadors, treballar molt... Crec que el club l'ha encertada».

Precisament sobre la joventut de la plantilla, més accentuada amb la marxa d'alguns futbolistes i l'arribada d'alguns fitxatges, Vivancos també en parla:?«No ho veig malament. A?Segona B hi ha molts jugadors joves que necessiten donar el salt per acabar d'explotar. Gent com en Pol (Llonch) o en Rubén (Alcaraz) es volen menjar el món i arriben amb molta fam. Tenen caràcter, són descarats i crec que ens aniran molt bé», afegeix.

Presentació de l'equip

D'altra banda, el Girona va informar ahir que repetirà la fórmula de celebrar una presentació propera al ciutadà i ha tornat a triar la plaça Independència com a escenari per donar a conèixer els jugadors i els membres del cos tècnic que defensaran els colors del club durant els propers mesos. L'acte tindrà lloc el dijous 13 d'agost a les 19.30 hores.