L'estrena de la pretemporada 2015-16 a Montilivi haurà d'esperar una setmana més. El fort xàfec que va caure ahir a la tarda va impedir que el partit programat contra el Lleida es jugués, a causa de l'estat del terreny de joc de l'estadi, que va omplir-se de basses en un tres i no res. Ni mica de discussió hi va haver entre els dos clubs i l'àrbitre a l'hora de prendre la decisió de no jugar. El fet de ser un amistós de pretemporada i la perillositat de l'estat de la gespa va fer que per evitar qualsevol risc de lesions s'acordés la suspensió del partit. En principi, els dos clubs no buscaran cap data alternativa per jugar el matx. D'aquesta manera, Pablo Machín es queda sense un dels matxs que tenia programats aquesta setmana i, malgrat que avui l'equip es desplaça a Olot per jugar-ne un altre, veu com se li trastoquen un xic els plans. I més quan per diumenge de la setmana vinent el club continua cercant un rival a qui enfrontar-se. El tècnic sorià tenia previst dosificar els minuts entre el partit d'ahir i el d'avui per als seus jugadors amb càrregues de 70 i 20 minuts per a cada futbolista.

La pluja estava prevista però ningú es pensava que pogués fer acte de presència amb tanta intensitat. A mesura però que la negror va anar tapant el cel de la ciutat, hom va témer el pitjor. Pocs minuts després que la carbassa es destapés, el Girona va anunciar la suspensió del partit. L'expedició del Lleida acabava d'arribar a les instal·lacions de Montilivi amb autocar i de seguida van veure clar que haurien de girar cua sense vestir-se de curt. Això sí, els jugadors del conjunt del Segrià van tenir temps per saludar excompanys i coneguts del Girona. Un dels protagonistes de la breu excursió del Lleida a Girona va ser Jaime Mata. El davanter madrileny va retrobar-se amb els seus excompanys, amb qui va tenir l'oportunitat d'enraonar una estona.

Anul·lat el partit d'ahir, el Girona se centra ara en el partit d'avui al camp de l'Olot (19.30) en el Trofeu Aigües de Sant Aniol. Serà el tercer d'aquest estiu després de la victòria en el debut contra el Peralada (1-3) i de la desfeta a Palamós davant el Llagostera (1-0). Si no hi ha canvis en la previsió, el següent compromís dels blanc-i-vermells serà dissabte que ve a Montilivi contra l'Espanyol (20.00), en el tradicional Trofeu Costa Brava. Per aquest partit, Machín confia a poder comptar amb algun futbolista més. I és que el tècnic sorià espera pacient l'arribada d'algun dels cinc reforços que han d'arribar encara a Montilivi. El futur del canari Javi Álamo (Saragossa) es podria conèixer demà mateix. L'extrem té una oferta molt potent del Girona.