Després de veure com dissabte la pluja forçava la suspensió del partit contra el Lleida, ahir la meteorologia sí que va permetre que el Girona visités Olot. El partit, com tots els de pretemporada, va ser ple de clarobscurs amb moments molt bons, sobretot de la mà d'un Alcaraz que va deixar un clar 0-2 al marcador, però també forces de dolents.

La primera part va ser d'un Olot que, als minuts finals, va igualar el partit i es va endur el trofeu als penals. Machín, pendent encara de l'arribada d'uns quants reforços, va aprofitar per seguir fent proves amb vistes a l'estrena d'aquí a quinze dies. D'entrada, es va poder veure que compta amb Marcelo i Kiko Olivas per fer de marcadors mentre que Vivancos va ocupar el pivot i Coris el carril dret. De seguida va quedar clar que la consigna de l'Olot era cedir la pilota al Girona i robar per sortir al contracop aprofitant la velocitat d'Uri, Gato i Vilanova. Tots tres, a la mínima que el Girona perdia una pilota sortien com bales cercant les esquenes dels centrals visitants. El Girona patia en aquestes accions, però també en d'altres en una primera part bastant fluixa dels de Machín. Vivancos i Becerra, això sí, van evitar que els garrotxins s'avancessin a rematades de Gato i Vilanova. Mitja hora van necessitar els blanc-i-vermells per fer el primer xut entre pals, obra d'Alcaraz en una falta directa ben resolta per Wilfred.

El Girona despertaria al tram final de la primera part on Wilfred salvaria un cop de cap Vivancos i una rematada de Felipe que ja entraven. El gol arribaria al començament de la represa mitjançant un xut col·locat d'Alcaraz, un dels més actius. El barceloní tornaria a veure porteria, cinc minuts després, en una acció gairebé calcada. Amb el partit encarrilat, els de Machín es complicarien la vida després que Luismi es traiés de la màniga una excel·lent jugada individual que va finalitzar amb un xut per l'escaire impossible per a Oliveros. El partit s'acabaria de complicar pel Girona quan Llonch va fer un penal clamorós a Sana que Hèctor Simon va transformar. La remuntada no es va culminar perquè Oliveros va treure una mà salvadora a una rematada de Reverter. Als penals, Granell, Marcelo, Lejeune van marcar però l'errada de Jairo la va aprofitar el jove Allal (17 anys) per donar el títol a l'Olot.