El primer de juliol, tot just ara fa un mes i escaig, el Girona donava el tret de sortida a la nova campanya d'abonaments per a la temporada 2015/2016. Sota el lema «Ho portem a dins», el club confiava aprofitar-se de la trempera generada en els últims mesos de competició per aglutinar una massa social que fes força patxoca per al curs que és a punt d'encetar-se. De moment, les previsions inicials s'estan superant i el club ha arribat als 4.500 abonats, una xifra a tenir prou en compte tenint en compte que la Lliga encara no ha començat.

En declaracions publicades a la plana web del club, el president Delfí Gelí destacava com a «molt positiva» aquesta dada. «Tenint en compte les dates en les que ens trobem, en ple estiu i amb l'equip de pretemporada, estem en una xifra important de socis», va dir el mandatari, abnas de recordar que «la motivació» de tenir l'estadi ple «ajuda molt als jugadors en els moments més difícils». Qualsevol aficionat que es vulgui abonar, o fins i tot aquells que vulguin renovar el seu carnet, poden fer-ho a les oficines de l'estadi de dilluns a divendres en horari ininterromput des de les 9 del matí fins les 7 de la tarda.

A?finals de l'última temporada, amb l'equip lluitant per pujar a la Primera Divisió, les xifres d'abonats del club es van disparar i va arribar fins als 7.000, abans que el club decidís aturar per no sobrepassar l'aforament del camp.

Venda d'entrades

De la seva banda, continua la venda d'entrades per al Trofeu Costa Brava del proper dissabte 15 d'agost, que enfrontarà el Girona amb l'Espanyol a l'estadi de Montilivi. Tots els abonats disposen d'un preu únic (5 euros), mentre que els que no són socis han de pagar 10 euros per una localitat a les zones de Gol, 15 euros per un seient a Preferent o 20 si la localitat és de Tribuna. Es menors de 7 anys tenen l'accés gratuït al camp. El preu per la zona visitant és de 10 euros.