Pràcticament encara no havia començat a rodar la pilota que el Girona, des de les seves altes esferes, va prendre una de les decisions més encertades de les últimes pretemporades. A?diferència d'altres estius, en què s'havia escollit qualsevol amistós a l'estadi de Montilivi perquè el públic comencés a conèixer els jugadors i el cos tècnic de la primera plantilla, l'any passat es va decidir dur a terme una presentació diferent. El resultat va ser prou exitós. Tant, que des del club s'ha decidit repetir la fórmula. Això sí, tot a l'espera del que permeti la climatologia.

De moment, per aquesta tarda a partir de les 19.30 hores està fixat un acte que tindrà la plaça Independència de Girona com a escenari principal. Serà allà on es durà a terme la presentació de tots els jugadors i els membres de l'àrea tècnica no només del primer equip blanc-i-vermell, sinó també del filial. Els futbolistes apareixeran a escena després dels tradicionals parlament de l'actual president, Delfí Geli. I no només dirà unes paraules el màxim mandatari, sinó que també prendrà la paraula la segona tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de la ciutat, Marta madrenas. Un cop presentats els futbolistes, els entrenadors i els capitants de tots dos equips dirigiran unes paraules al públic que assisteixi a l'acte. Un esdeveniment que posarà el punt i final amb una sessió fotogràfica.

Si l'assistència de l'any passat va ser més que correcta i el temps va acompanyar, per avui les previsions meteorològiques assenyalen que, a la tarda, a Girona plourà. Si el ruixat s'acaba produint i fa impracticable la presentació, el club té un pla B. D'aquesta manera, l'esdeveniment es traslladarà a dissabte, abans de la celebració del Trofeu Costa Brava contra l'Espanyol. Serà abans del partit quan els jugadors i els tècnics seran presentats a l'afició.