Rubén Sobrino és l'home de moda. Si més no, a Ponferrada. La premsa local en va plena del futur del seu davanter. Un futur incert, això sí. El de Daimiel sembla tenir un peu i mig fora del club del Bierzo. D'ofertes no li'n falten i té on triar. Ara bé, saber quin serà el seu destí, això ja és més complicat. Equips de Primera com el Deportivo, Betis i Vila-real han preguntat per ell. També han tret el cap clubs estrangers, com el Benfica i el Manchester City. I?és aquí on el Girona hi pot tenir alguna cosa a dir, aprofitant la bona sintonia que hi ha amb el club anglès per aconseguir-ne la cessió per una temporada.

«El Girona vol Sobrino», titulava ahir el Diario de León. Un titular clar i directe que encapçalava un text en el que el rotatiu parlava de la «possible sortida» del jugador, afegint també que «un acord de col·laboració entre el Manchester City i el Girona pot portar Rubén Sobrino al club català. És la novetat més recent de l'assumpte del davanter manxec». Infobierzo també ha estat dies parlant del tema. Fa ben poc, publicava un article amb les recents declaracions de l'entrenador Manolo Díaz, que parlava del tema. «Sobrino pot jugar en qualsevol moment, però s'ha d'esperar que es resolgui la seva situació. Esperem que sigui en els propers dies. Estic segur que ningú hi perdrà. Estem a l'espera del que passi», va declarar.

Se'n parla pel Bierzo, però també s'escriuen articles sobre tot això a la Manxa, d'on és Sobrino. El Digital de Castilla la Mancha informava ahir que el de Daimiel «és un dels davanters de moda en el mercat de fitxatges» i que «l'últim club interessat és el Manchester City». Afegeix que «si l'operació es duu a terme, els Citizens pensen en el Girona com el lloc ideal perquè Sobrino continuï amb la seva progressió».