En el millor partit de la pretemporada, el Girona s'ha desfet de l'Espanyol (3-0) i s'ha apuntat la 39a edició del Trofeu Costa Brava, una cita que ha servit com a presentació de l'equip davant l'afició de Montilivi.

Un gol de falta de Richy al primer temps i les dianes, a la represa, de Lejeune i Felipe Sanchón (aquest últim des del punt de penal) han fet justícia a un Girona que durant molts minuts ha estat superior al seu adversari tot i la diferència de categoria.

Pablo Machín ha fet debutar Javi Álamo com a carriler dret, ha tret un onze titular pensant en el debut a la Lliga del proper dia 24 a Bilbao i ha donat minuts a tots els jugadors que, de moment, formen part de la primera plantilla tret del porter David Oliveros.