Als despatxos de Montilivi no només hi ha presses per intentar construir una plantilla amb cara i ulls a base de fitxatges. La direcció esportiva, amb Quique Cárcel al capdavant, continua pentinant el mercat per portar dues, tres o fins i tot quatre cares noves per acabar de completar el vestidor. Però no només es treballa per portar fitxatges, sinó que també s'intenta retenir al màxim els joves amb més projecció. Ja es va assegurar en el seu dia la continuïtat de Pere Pons fins al 2017 i ahir, va decidir lligar un altre dels talents de la plantilla com ho és Sebas Coris. El de Tossa, que va renovar el passat mes de novembre fins al 30 de juny del 2018, ahir va ampliar una mica més la seva vinculació amb el club, que ara finalitzarà el 2019. Per tant, Coris té per davant aquesta i tres temporades més vestit de blanc-i-vermell.

"És un noi jove, creiem que té opcions de poder explotar ben aviat i per això el volem amb nosaltres. Estic convençut que durant aquest any ha de donar un pas endavant i que, amb el contracte que tenia, aquest període se'ns podia fer una mica curt", valora Quique Cárcel, que considera la gent jove com l'ingredient per construir la base del futur. "Hem d'estar molt a sobre de la gent de casa, saber-los cuidar i retenir perquè no se'ns escapin".

Bigas, de nou cedit

D'un que es queda, a un altre que torna a marxar cedit. David Bigas, que va jugar els últims mesos de la passada temporada al Sant Andreu, aquest curs vestirà els colors de l'Hospitalet, a la Segona Divisió B. "L'any passat va tenir molts pocs mesos i creiem que ara, amb un mes per davant, té més temps per competir. Estarà en una categoria en què s'ha de foguejar i jugar. Volem veure quina és la seva evolució i esperem que li vagi molt bé". El peradalenc és el segon jugador del Girona que posa rumb cap al club riberenc. Aquesta mateixa setmana, el porter Andrés Díez ha posat el punt i final a la seva etapa a Montilivi i ha estat fitxat per l'Hospi.

David Bigas era un dels jugadors que, sense lloc al filial, començaven la pretemporada amb el primer equip a l'espera de convèncer Pablo Machín per tenir un lloc amb els grans. L'altre és el migcampista Albert Vivancos, que continua a l'espera de notícies per saber quin serà el seu futur més immediat. El de Bescanó confia que el cos tècnic i la direcció esportiva li donin una oportunitat de poder competir a la Segona Divisió A. Cárcel també diu la seva sobre aquest tema. "Ho estem valorant. Estem molt contents amb la seva evolució i amb com li van les coses. Considerem que ha crescut bastant en els darrers mesos, sobretot després de marxar cedit a l'Hospitalet. Té opcions de quedar-se amb nosaltres, però ara mateix no està res decidit al cent per cent".