Pablo Machín, tècnic del Girona, va sortir ben satisfet després de veure el partit que van realitzar els seus jugadors contra l'Espanyol. Va afirmar que "sempre és bo acabar la pretemporada amb sensacions positives" tot i que "això no és res més que un pas més". Amb el partit davant l'Athletic B com a gran objectiu a dia d'avui, l'entrenador va recalcar que "la competitivitat de l'equip va ser "molt bona" però que el rival, l'Espanyol, segurament "no va estar molt encertat".

"El resultat segurament és molt contundent, però tampoc ens hem d'enganyar. La competició serà una altra cosa". Machín no va voler tirar coets després del molt bon partit davant l'Espanyol i és conscient que encara han de treballar de valent per afrontar amb garanties el primer partit de lliga. Respecte al partit, l'entrenador valorava que "a l'inici se'ns ha obert ràpid el marcador" aprofitant sobretot "els bons resultats a pilota aturada, que han estat determinants". En aquest cas "els petits detalls" van marcar les diferències a favor del Girona, que va sortir reforçat per la seva visita a San Mamés.

Un dels jugadors que va debutar va ser Javi Álamo, del qual Pablo Machín va destacar que "a poc a poc va agafant el ritme físic i les consignes tàctiques. No he vist diferències entre ell i els seus companys sobre el terreny de joc". L'extrem canari va disputar els seus primers minuts amb la samarreta del Girona. Finalment, Machín va fer referència a la plantilla, que no està tancada a una setmana de l'inici de la competició oficial. "A diferència de l'any passat, no tenim la plantilla tancada des d'un inici. A més, la temporada passada l'encetàvem venint d'un any molt complicat, i enguany venim de fer una campanya fantàstica. Hem de tornar a posar els peus a terra de la gent".

Després de la victòria d'ahir, l'entrenador ja té els cinc sentits posats en el partit de dilluns que ve davant l'Athletic, després de considerar molt bona la victòria, l'actitud i la intensitat dels seus jugadors davant el conjunt blanc-i-blau.

Sergio González, contundent

L'entrenador de l'Espanyol va ser contundent a l'hora d'analitzar el partit, ja que va considerar que el seu equip va mostrar "molt poca intensitat" i a causa d'això, el Girona va passar per sobre l'Espanyol en aquest àmbit. A més a més, va assegurar que "hi ha hagut un equip que ha competit el partit i l'altre no" i per això "lamento aquesta imatge". El partit que va oferir el Girona va ser "molt bo" des del punt de vista de Sergio González, que va assegurar que el seu equip "no competirà d'aquesta manera el proper cap de setmana", encara que entén que "aquest partit no pot embrutar la bona pretemporada que hem fet". La derrota a Girona s'ha produït a una setmana justa de l'inici de Primera Divisó, quan rebrà el Getafe a Cornellà.