Preparats per competir. El Girona i l'Athletic B seran els dos últims conjunts de la Lliga Adelante que iniciïn la competició després de la decisió de reprogramar el partit i canviar-lo del dissabte 22 al dilluns 24. Aquesta setmana Pablo Machín podrà continuar polint detalls i esperant l'arribada dels reforços que falten, tot i que amb la tranquil·litat relativa de veure com al camp les coses comencen a funcionar. El bon paper de dissabte contra l'Espa?nyol en el Trofeu Costa Brava (3-0) ha deixat bones sensacions i jugadors que s'estrenen amb la samarreta blanc-i-vermella com Rubén Alcaraz i Kiko Olivas no amaguen que ja tenen ganes que arrenqui el campionat.

"Hem fet un gran partit, tant en l'aspecte ofensiu com en el defensiu. Les sensacions són molt bones. Estem a punt per a la setmana que ve", deia Alcaraz, un dels homes més destacats de la pretemporada. L'exjugador de l'Hospitalet va recordar que "el rival era un equip de Primera, que venia amb els titulars. Estem forts ara que comença la lliga, que és el que importa".

Personalment Alcaraz va dir que "em sento bé i estic content. M'adapto perfectament al sistema del míster. L'any passat havia vist molts partits del Girona, ja sé com juga".

Kiko Olivas, per la seva banda, considera que "vam fer un partit rodó. Estem perfeccionant els detalls de cara a l'inici de la lliga". Sobre la golejada a l'Espanyol va dir que "hem marcat aviat i això sempre ajuda. Després a la segona part ho hem liquidat".

Felipe, que va marcar de penal, va admetre que el triomf en el darrer assaig de l'estiu "ens dóna confiança" tot i que es va afanyar a recordar que "els jugadors nous s'estan adaptant i encara hi ha feina per fer". El davanter va recordar que la lliga de Segona és molt dura i va dir que caldrà anar "a poc a poc" per saber les aspiracions reals del nou projecte, uns mesos després de quedar-se a dos minuts de Primera.