Pablo Machín disposa de tots els jugadors en plantilla per jugar demà al Nou San Mamés davant el Bilbao Athletic. L'entrenador del Girona donarà avui la convocatòria, on podrà comptar amb 18 futbolistes que poden formar part de l'onze inicial i amb Eloi Amagat, que seria el jugador número 19 de l'expedició, si el cos tècnic i els metges creuen que està recuperat de la seva lesió i pot formar part de l'expedició. Amagat s'ha perdut gran part de la pretemporada per culpa d'una lesió al turmell i ara està a la recta final de la recuperació. L'entrenament d'avui decidirà si el migcampista viatja o no amb la resta de companys a Bilbao, o si s'ha de quedar a casa.

Machín va assegurar ahir en roda de premsa que "a dia d'avui Eloi és el descartat", però que esperarà a veure l'evolució del jugador a l'última sessió preparatòria. Amb aquesta decisió per pendre, l'expedició del Girona viatja avui amb autocar cap a Bilbao per començar una nova temporada. L'equip comença la competició després de ser el millor visitant l'any passat, fet que Machín considera "molt difícil de repetir". Els gironins comencen la lliga després de realitzar una pretemporada curta pel que fa a partits, cosa que lamenta l'entrenador del Girona. "Lamentablament no vam poder jugar contra el Lleida per la pluja i el partit davant el Llagostera va arribar una mica d'hora per nosaltres". Pablo Machín va destacar que el partit referència que tenen de la pretemporada és el que van gua?nyar a l'Espanyol fa una setmana, on l'equip va oferir un molt bon rendiment i va mostrar molta intensitat (3-0). "Veurem un Girona molt semblant al d'aquest partit" afirmava.

Per tant, l'onze que jugarà demà a San Mamés serà pràcticament calcat al del partit del Costa Brava on formaven part molts dels fitxatges realitzats aquesta temporada. "Una gran part de jugadors que van sortir com a titulars l'altre dia ens poden aportar coses diferents i que hem de saber aprofitar". Machín va assegurar que no farà molts canvis a l'alineació i desitja que jugui qui jugui, l'equip "sigui tant competitiu com la temporada passada". El Girona s'entrenarà demà al matí a Lezama, hores abans del debut en la lliga, i tornarà a casa dimarts en avió.