El Girona ha obert la temporada amb una victòria a San Mamés contra el Bilbao Athletic. Un solitari gol del davanter Jairo a deu minuts del final ha sigut suficient per donar els tres primers punts de la Lliga a l'equip de Pablo Machín, que d'aquesta manera segueix la tendència del curs passat, quan va convertir-se en un visitant temible. El Girona ha guanyat després de jugar pràcticament tota la segona part amb un home més per l'expulsió de Unai Bilbao. Els gironins han sigut els amos de la primera part però no han gaudit de gaires ocasions, les més clares, un travesser de Felipe i un gol anul·lat a Mata per un fora de joc molt justet; a la represa, tot i la superioritat numèrica, els de Machín s'han mostrat més espessos i els joves jugadors bascos s'han estirat en busca del gol. A deu minuts del final Jairo ha fet el 0-1 en una acció on els jugadors i l'afició local han protestat la posició de fora de joc del davanter del Girona. Dissabte els de Machín rebran a Montilivi el Numància (20.30).