Amb la porteria completa després de l'arribada de Germán Parreño i el mig del camp cobert amb Albert Vivancos al primer equip, la direcció esportiva esgota els dies que resten de mercat d'estiu per completar la plantilla. Quique Cárcel, una vegada més, recordava que han de venir «tres o quatre cares noves» i que des del club encara es busca «un central, un punta i un o dos jugadors que puguin millorar el que ja tenim». Sobre aquests dos últims, va concretar que es tracta d'un «jugador que s'adapti al carril» i també d'un futbolista «diferent» que pugui jugar «a dalt o a la mitja punta». En els propers dies, el club té previst anar anunciant les peces que falten. Una d'elles, molt presumiblement, serà la del defensa central Pedro Alcalá, en propietat del Llagostera i amb una clàusula de 100.000 euros si el fitxa un club estranger, però que aterraria a Montilivi a través del Manchester City, que el compraria i el cediria al club blanc-i-vermell.

Per si aquesta operació no s'acaba concretant, Cárcel té més noms a l'agenda. Un d'ells és el del defensa central Carlos Gutiérrez. El canari, de 24 anys, té contracte en vigor amb el Las Palmas (fins al 30 de juny del 2016), però se li està buscant equip. Aquesta darrera temporada va estar cedit al Leganés, amb el qual només va jugar 9 partits (500 minuts).

A?banda d'Alcalá, l'altre jugador que la direcció esportiva segueix de prop des de fa temps és el davanter Rubén Sobrino. El jugador manxec pertany al Ponferradina, si bé el Reial Madrid guarda el 50 per cent dels seus drets. Té 1 milió d'euros de clàusula i són diversos els clubs que li van al darrere. Sobrino està disposat a fer les maletes i està estudiant les opcions per sortir. Des del club del Bierzo s'assegura que no s'ha rebut cap oferta en ferm, si bé el Manchester City sembla molt a prop de fitxar-lo. El jugador fa pocs dies que segueix el club anglès al Twitter. Si aquest es converteix en el seu destí, el City està decidit a cedir-lo a Montilivi el primer any.