El Girona ha tancat aquest vespre el fitxatge del mitja punta madrileny Borja García, de 24 anys, que arriba lliure i firmarà contracte per dues temporades amb opció a una altra.

El nou jugador blanc-i-vermell passarà demà al matí revisió mèdica i tot seguit, a les 13h., serà presentat a l'estadi de Montilivi.

El futbolista va començar a les categories inferiors de la SR Villaverde, per passar posteriorment al Rayo Vallecano B. A la temporada 2009-2010 va aconseguir amb l'equip madrileny l'ascens a Segona B. La temporada següent, ja amb la primera plantilla, va pujar a Primera Divisió. El juliol de 2011 va fitxar pel Córdoba CF. La temporada 2011-2012 va fer 17 gols en Lliga regular i dos en la Copa del Rei, sent el màxim golejador de l'equip, que va acabar fent el play off d'ascens a Primera Divisió. El juliol de 2012 va ser traspassat al Real Madrid Castilla, tornant l'estiu passat al Córdoba CF.

Borja García ha estat internacional sub-19 i va participar a la fase de classificació per l'Europeu sub-19 de 2008 que es va celebrar a la República Txeca