El Madrid retarda l´arribada de Rubén Sobrino a Montilivi

El club blanc comparteix els drets del jugador amb el Ponferradina i no acaba de veure clara l'oferta del City

27.08.2015 | 07:24
El Madrid retarda l´arribada de Rubén Sobrino a Montilivi
El Madrid retarda l´arribada de Rubén Sobrino a Montilivi

Aquesta ha de ser la setmana clau i a Montilivi tothom confia que l'arribada, via Manchester City, de Rubén Sobrino i Pedro Alcalá es concreti ben aviat. Des del club hi ha confiança màxima en el fet que les dues operacions pu?guin arribar a bon port i la previsió és que es puguin concretar abans del partit de dissabte contra el Numància. Tanmateix, l'acord perquè el Manchester City compri Sobrino al Ponferradina i Madrid (tenen el 50% dels drets cadascun) i pagui la clàusula de rescissió al Llagostera per Alcalá no acaba d'arribar. La setmana passada el conseller delegat del Ponferradina Eduardo Domínguez assegurava que el club del Bierzo havia acceptat l'oferta del Manchester City i que l'operació estava pendent ara que el Madrid també l'acceptés. La clàusula de Sobrino és d'un milió d'euros i el Manchester City n'hauria ofert una quantitat inferior, a dividir entre Ponferradina i Madrid. És el club blanc però el que es mostraria reticent a l'operació i podria estar alentint el fitxatge de Sobrino pel Manchester City i la seva posterior cessió al club de Montilivi.

Des de Ponferrada s'assegura que avui pot ser el dia clau per saber si Sobrino arriba a Girona cedit pel City o, en canvi, es queda al Toralín. I és que el conjunt del Bierzo necessita trobar un rencanvi a Sobrino en cas que el davanter faci les maletes finalment cap al Girona. El que és ben clar és que Sobrino passa a ser propietat del City, Girona serà el seu destí malgrat els cants de sirena d'equips de Primera Divisió que el pretenien com el Betis, l'Espanyol o el Deportivo de la Corunya.

El cas de Pedro Alcalá també és d'allò més recargolat. La idea és que el central murcià arribi al Girona en qualitat de cedit pel Manchester City després que els anglesos el comprin pagant la clàusula de 100.000 euros que té per fitxar per un club estranger. La xifra augmenta a 400.000 si el club que el vol és espanyol per això seria el conjunt anglès qui el fitxar per cedir-lo llavors al Girona. El Llagostera, com el Ponferradina, és a l'espera del moviment del Manchester City per mirar de trobar recanvi ràpid a Pedro Alcalá en el cas que l'operació arribi a bon port.

Mentre s'espera el desenllaç d'aquestes dues operacions, el Girona continua treballant per incorporar una o dues peces més que completin la plantilla definitivament. La intenció del director esportiu Quique Cárcel és que arribi un carriler, que pot ser dretà o esquerrà, i també un extrem que pugui actuar, si l'ocasió ho requereix, en punta. Tot i això, Cárcel treballa perquè com a mínim arribi el carriler.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Girona FC

Alcaraz: El comodí del Girona FC

Alcaraz: El comodí del Girona FC

El barceloní reconeix que li agradaria jugar més però assegura estar «content» de la seva situació...

L´inesperat 0-3 del 2010, l´alegria més recent a Vallecas

L´inesperat 0-3 del 2010, l´alegria més recent a Vallecas

Jorquera va aturar un penal a Rubén Castro i aquell triomf va ser l'inici d'una ratxa de 20 de 24...

Sandaza s´integrarà avui al grup un cop superada la lesió

Sandaza s´integrarà avui al grup un cop superada la lesió

El davanter ha estat deu dies de baixa i depenent de les sensacions té molts números de ser a la...

Enllaços recomanats: Premis cinema