Després d'unes quantes setmanes sonant amb molta força, finalment el Girona acaba de fer oficial l'arribada d'un dels jugadors més esperats d'aquest estiu. Es tracta del davanter Rubén Sobrino, de 23 anys, que vestirà la samarreta blanc-i-vermella durant aquesta temporada. L'atacant manxec arriba en condició de cedit pel Manchester City. El club anglès, precisament, ha tancat avui mateix el seu fitxatge després de posar-se d'acord amb el Ponferradina i també el Reial Madrid (el club blanc tenia dret de tempteig en cas d'un traspàs).

Sobrino, forjat a Valdebebas i que fins i tot ha arribat a jugar un partit amb la primera plantilla madridista (sota les ordres de Carlo Ancelotti, l'estiu del 2014), va ser un dels jugadors més importants del Ponferradina durant l'última temporada. En els més de 40 partits que va jugar va ser capaç de marcar 5 gols: un d'ells, precisament contra el Girona.

Amb aquesta cara nova, l'atac del Girona queda complet després de l'arribada de Jairo Morillas (Espanyol) i Borja García (Còrdova), que s'uneixen a Jaime Mata i Felipe Sanchón.