Borja García ha arribat a Montilivi per marcar diferències «i recuperar la il·lusió després d'un any difícil a Còrdova», amb el descens de l'equip andalús a Segona. Ahir el mitjapunta va ser presentat a l'estadi i va assegurar que surt amb l'ambició de respondre les grans expectatives creades amb la seva incorporació. «Venir a Girona no és cap pas enrere. Si m'hagués quedat al Còrdova també hauria jugat a Segona A; aquí hi ha un projecte ambiciós, com va quedar demostrat la temporada passada, però per desgràcia per ben poc no es va poder pujar a Primera», va subratllar. Tant el president, Delfí Geli, com el director esportiu, Quique Cárcel, van mostrar-se molt satisfets per haver pogut tancar el fitxatge. «Era el jugador que volíem», va destacar el màxim responsable de l'àrea esportiva.

El nou futbolista del Girona s'ha entrenat aquest estiu amb el Castella després d'haver tornat al Madrid un cop acabada la seva cessió al Còrdova. En la darrera setmana va explicar que havia treballat pel seu compte. Borja García no ha parlat encara amb Pablo Machín sobre quin rol ha d'assumir a l'equip però va manifestar que «la meva posició ideal és la de mitja punta, tot i que estic aquí per fer el que em demani l'entrenador». El mitjapunta farà avui la primera sessió amb els nous companys.

Amb una experiència de gairebé una trentena de partits a Primera el curs passat i un ampli currículum a Segona amb Rayo, Còrdova i Castella, García, que farà 24 anys al novembre, ha firmat per a dues temporades més una tercera d'opcional en funció «d'objectius», segons Quique Cárcel. El futbolista tenia diverses ofertes sobre la taula però ell mateix va explicar que havia triat el Girona «perquè és l'equip que més s'ha interessat per mi i vull contribuir que aquest sigui un any d'alegries».

El director esportiu, Quique Cárcel, va dir que aquest reforç «ens pot aportar coses que no tenim en l'apartat ofensiu» i va destacar el seu perfil «diferent». Per la seva banda, Delfí Geli va dir que «hem fet un fitxatge important que ens aportarà molt».