Mal debut del Girona al seu estadi aquesta temporada, després d'encaixar una dolorosa derrota contra el Numància per culpa d'un gol en el temps afegit. Malgrat la bona estrena a la Lliga d'ara fa uns dies a Bilbao, l'equip no ha sabut gestionar l'avantatge i ha deixat escapar un 2-1 a favor en els ultims minuts.

Un matiner gol de Pablo Valcarce només començar ha caigut com una llosa a l'equip de Pablo Machín, al que li ha costat reaccionar. Abans del descans, Mata ha nivellat la balança amb un cop de cap a centrada d'Álamo i al segon temps Lejeune ha situat el 2-1 amb un xut impressionant.

Incapaç de saber gestionar l'avantatge, el Girona ha llençat el partit al tram final. Primer, amb un penal comès per Becerra i en el darrer minut, al no saber defensar una falta llunyana que ha acabat amb el definitiu 2-3, obra de nou de Valcarce.

2 - Girona: Becerra; Javi Álamo (Aday, min.78), Kiko Olivas, Richy, Lejeune, Clerc; Pere Pons, Granell, Rubén Alcaraz; Felipe (Jairo, min.75); y Mata.

3 - Numancia: Munir; Unai Medina, Juanma, Orfila, Luis Valcarce; Antonio Tomás (Mateu, min.71), Gaztañaga, Julio Álvarez (Aquino, min.81), Pablo Valcarce, Natalio (Nacho, min.64); y Álex Alegría.

Gols: 0-1: Pablo Valcarce, min.2. 1-1: Mata, min.34. 2-1: Lejeune, min.69. 2-2: Aquino (p), min.83. 2-3: Pablo Valcarce, min.94.