"Són coses que passen", va dir Pablo Machín, visiblement tranquil tot i el mal resultat en l'estrena a Montilivi. La processó, segurament, anava per dins. Però ni de bon tros marxaria cap a casa amb la mateixa mala sensació que li va quedar després de perdre un ascens a Primera en l'últim minut ara fa gairebé tres mesos. "Ens recorda a quell dia, però el meu ànim no té res a veure! També ens va passar quelcom així contra l'Alabès abans de les vacances (2-2 del rival en l'afegit). Són resultats que fan una mica de mal i hem d'aprendre dels nostres errors". La recepta del sorià va ser clara: "Fins que l'àrbitre no xiula el final, hem d'estar concentrats", va sentenciar, com també va reconèixer que ahir al Girona li va "sobrar el primer i l'últim minut".

Sobre la jugada del 2-3, Machín no va voler culpar els seus homes per haver defensat malament. Ni tampoc felicitar Valcarce o l'homa que va servir la falta. No. "No sé quin grau de mèrit han tingut ells o demèrit hem tingut nosaltres. La culpa és meva en la falta a favor que hem tingut uns segons abans. L'hem tret excevissament malament, hem estat massa bolcats i no hem agafat bé el seu contracop. Ha estat massa fàcil per a ells", va resumir.

Treient els dos minuts fatídics per a Machín, va admetre que els gironins havien "competit bé" contra un "molt bon equip" al qui "calia felicitar" sobretot per haver tingut l'"encert" en el moment clau. "N'hem d'aprendre, de tot això", va dir, sense voler encendre cap mena d'alarma per haver encaixat la primera derrota de la temporada. "Ells s'han trobat amb un gol a favor molt ràpidament. Hem fet el més difícil, que era donar-li la volta, però el penal els ha ficat al partit. Crec que hem portat una mica més la iniciativa i el partit ha estat bo i atractiu per l'espectador, tot i que la resolució ha estat una llàstima", va analitzar.

Finalment, va recordar una vegada més que, vinguin o no més fitxatges "els més importants som els que hi som ara".