El Girona ha presentat aquest migdia Pedro Alcalá, que arriba provinent del Llagostera. El central ha agraït l'interés del Girona i ha dit que espera demostrar al camp les seves qualitats. El central ha comentat que el seu nou equip ha fet una forta aposta per ell i desitja "tornar aquesta confiança en el terreny de joc i en el dia a dia."

Alcalà ha signat quatre temporades amb l'equip de Machín. "Tinc moltes ganes de començar a entrenar ia jugar", ha dit durant la seva presentació.

"He viscut una situació difícil, semblava que tot seria més ràpid, però l'important és que sóc aquí", ha comentat Alcalá, qui intentarà adaptar-se "el més ràpid possible" al sistema defensiu del seu nou equip.

Quique Cárcel, director esportiu del Girona, ha explicat que com que faltava un central per completar l'equip i el Girona no havia superat el límit salarial, ha pogut pagar el traspàs. "Estic content amb la plantilla formada, volíem tenir dos jugadors per posició", ha comentat.

Per altra banda el director esportiu ha dit que estan mirant de tancar un darrer reforç, que arribaria via Manchester City, abans que aquesta mitjanit es tanqui el mercat de fitxatges.