La pluja que ha caigut aquests dies va obligar el Girona a desplaçar-se ahir fins a Vilablareix per entrenar-se. Els homes de Pablo Machín només van poder disposar de mig camp ja que l'altra meitat estava ocupada per un campus de mainada de l'Acadèmia Girona Soccer School i van haver de compartir terreny de joc. Rubén Sobrino i?Sebas Coris van treballar al marge del grup durant tota la sessió i tenen més que complicat estar disponibles per jugar demà a Tarragona. Amb ells hi era també Jairo Morillas, el qual sí que va fer una part de l'entrenament amb el grup. Encara sense Sobrino disponible, si Jairo no està en condicions, Machín es quedaria tan sols amb Mata i?Felipe Sanchón per jugar en punta d'atac.

Els que sí que van exercitar-se al mateix ritme que la resta són Eloi Amagat i Carles Mas. El migcampista ja ha fet net de totes les molèsties que li han impedit realitzar la pretemporada completa i és a diposició de Machín. De la seva banda, el central banyolí també va treballa amb normalitat després de ser intervingut del genoll a començaments d'estiu. La sessió a Vilablareix va comptar amb la presència a la graderia del nou director de metodologia del Girona, Santi Pou, que va observar amb deteniment tot l'entrenament des de la graderia, al costat d'Albert Síria, coordinador del filial i el planter.

Amb vistes al partit contra el Nàstic de demà, el lateral Carlos Clerc preveu un partit «bonic». «Serà un derbi i hi haurà gent.?El Nàstic ve de guanyar a Tenerife i de de demostrar que no es rendeix mai. Això demostra que és un bon equip», assegura Clerc que està convençut que si el Girona segueix en la línia de Bilbao i del partit contra el Numància es pot endur «els tres punts». Respecte la desfeta contra els sorians (2-3), el barceloní admet que va fer «mal» perquè en els darrers cinc minuts «ens van treure els tres punts degut a badades». El jugador cedit pel Sabadell assenyala que el partit contra els grana és una revàlida perquè el Girona es pugui «treure l'espina» de la darrera derrota a Montilivi.