El Girona ha encaixat aquesta tarda a Tarragona la segona derrota seguida de la temporada i es queda a la classificació amb 3 punts de 9 possibles. Un solitari gol de Jean Luc en el minut 60 ha estat suficient per donar els tres punts al Nàstic, en una jugada on s'ha desfet de tots els defenses que li han sortit al pas. És la primera derrota a domicili dels blanc-i-vermells després d'una ratxa de 6 partits guanyant a camp contrari. No perdien a fora des del 2-0 a Las Palmas l'abril passat.

Ha començat el Nàstic avassallador mentre el Girona aguantava amb prou feines l'envestida grana.

El local Àlex López ha disposat de dues clares ocasions per obrir el marcador, però primer Becerra i després la seva lentitud en la definició, han evitat que els locals s'avancessin. El Girona ha respirat després del embranzida inicial i els de Vicente Moreno han notat l'esforç sense recompensa, perdent profunditat i intensitat.

Poc remarcables han estat els següents 30 minuts de joc, sense ocasions de gol i amb la sensació que els dos equips es conformaven a arribar a vestidors sense tenir el resultat en contra. La lesió d'Àlex López ha sigut la nota negativa del primer acte.

Més es complicava el partit per al Gimnàstic després de la lesió del gironí Gerard Valentín als dos minuts de la represa. Poc marge de maniobra per Vicente Moreno després dels dos contratemps; en forma de trencament muscular, per refrescar un centre del camp amb poc oxigen. Malgrat això i gràcies a la qualitat de Jean Luc, Giner ha tingut dues ocasions més que clares per avançar els locals. Però no ha sigut aixó i el Girona ha avisat amb un travesser d'Alcaraz.

Després d'una jugada individual ha decidit Jean Luc sorprenent Becerra pel pal curt després de desfer-se d'una defensa gironina massa tova.

Reculava el Nàstic i Machín ha armat l'equip a la recerca de l'empat amb l'entrada d'Aday i Jairo. Mata ha topat per dues vegades amb Reina en sengles rematades de cap i Vicente Moreno tractava desesperadament d'ordenar a un equip que perdia la posició a la recerca del segon gol. El Girona ha sigut incapaç en els últims compassos de crear perill i el partit ha acabat amb la victòria del Nàstic.

Fitxa tècnica

1 - Gimnàstic: Reina; Gerard Valentín (Xisco Campos min.47), Xavi Molina, Pablo Marí, Mousa; Rocha, Fali (Sergio Tejera min. 79); Jean Luc, Emaná, Giner; i Álex López (Marc De La Espada min.25).

0 - Girona: Isaac Becerra; Álamo, Kiko Olivas, Richy (Alcalá min.60), Lejeune, Clerc (Aday min.71); Pere Pons, Granell, Rubén Alcaraz (Jairo min.71); Felipe i Mata.

Gol: 1-0, min.60: Jean Luc.

Àrbitre: Piñeiro Crespo (Comitè asturià). Va mostrar targeta groga a Jean Luc (min.8), Fali (min.26), per part local, i a Pere Pons (min. 71), per part visitant.

Nou Estadi de Tarragona davant 5.823 espectadors.