La decepció del cruel final de temporada passada, quedant-se a les portes de l'ascens, i la inesperada patacada del dissabte passat en el temps de descompte contra el Numància no ha destrempat a l'afició del Girona. Una hora i mitja abans del partit, als voltants del Nou Estadi de Tarragona, els aficionats blanc-i-vermells ja esperaven l'arribada de l'autocar que portava als jugadors. Més de 200 seguidors del Girona varen veure ahir en directe com el seu equip perdia el primer partit a domicili des del passat mes d'abril a Las Palmas.

El seguidors gironins es varen desplaçar fins a Tarragona en dos autocars i amb nombrosos cotxes particulars. Hi havia ganes de veure el Girona en directe. El canvi de dia del partit de San Mames, de dissabte a dilluns, va fer que molta gent es quedés amb les ganes d'anar a Bilbao i el partit d'ahir és el desplaçament més còmode de la temporada després del de Palamós en el derbi contra el Llagostera que no arribarà fins a la segona volta. Algunes de les penyes del Girona van tenir abans un dinar de germanor amb les del Nàstic i la cordialitat entre les aficions va ser la tònica general.

Pel que fa a la part més protocol·lària, el Girona va estar representat ahir a Tarragona pel president, Delfí Geli, i pel conseller i responsable de l'àrea social del club, Albert Mateos. Els dos varen assistir al tradicional dinar de directives i després van seguir el partit des de la llotja amb els directius locals. A Tarragona, també hi havia el director esportiu del club Quique Cárcel.

El partit entre el Girona i el Nàstic es tornarà a repetir aquest dimecres a la Copa, però, segurament, hi haurà molts menys aficionats del Girona i també del Nàstic al Nou Estadi. El club local feia una promoció per la gent que havia comprat entrades per al partit d'ahir i que podran entrar de franc al duel de Copa.