Àlex Granell ha començat aquesta temporada com ho va fer en l'anterior, de titular. Enguany, però, el gironí no és aquell esquerrà desconegut que venia del Prat sinó que és un dels integrants del millor onze titular de la categoria del curs passat, segons va considerar la LFP. El seu contracte però, és el mateix que li va signar l'estiu passat l'anterior director esportiu Oriol Alsina i, per tant, un dels més baixos de la plantilla. De moment el Girona no li ha fet cap oferta ni de millora ni de renovació i per tant acaba contracte el proper 30 de juny. Amb qui sí que està parlant el club és amb Pere Pons, al qual es negocia una nova millora el contracte. El de Sant Martí Vell ja va veure renovat el contracte aquest hivern.

Mentrestant, Granell està absolutament centrat en aquesta temporada. Encara amb el regust amarg de la derrota contra el Numància, el gironí és ambiciós i aposta per passar pàgina i guanyar dissabte a Tarragona. «No pot ser que un equip que vol intentar estar en una situació sempre còmoda o important rebi gols al primer i l'últim minut. Hem de corregir aquests errors», diu Granell que confia veure la versió letal del Girona fora de casa en el derbi. «Tornarem a ser l'equip solvent a fora, com l'any passat».

El migcampista és conscient que amb els darrers fitxatges el Girona ha fet un salt. «A?qualsevol equip que té col·laboració amb un club com el City suposo que se'l cataloga com a important a la categoria. No ens suposa més pressió però sí que ha de fe reil·lusionar la gent», reconeix. Tot i això, per a Granell, el Girona manté bona part de l'essència del curs passat. «Segueix un gruix de jugadors que no tenia nom però ens el vam fer després de l'excel·lent temporada». En la mateixa línia, Granell té clar que repetir allò serà «impossible» però sí que vol que el Girona «s'hi assembli molt» i que «per fi, hi hagi un projecte ambiciós a dos tres anys vista que, per què no, pugui dur el Girona a la màxima categoria».