les imatges del partit de copa. Nàstic i Girona es van tornar a veure quatre dies després de l'1-0 en lliga al Nou Estadi.Vivancos va ser una de les grans novetats a l'onze titular del Girona ahir a Tarragona.Eloi va poder entrar a la convocatòria de Pablo Machín per acabar sent titular al mig del camp amb Vivi i Pol Llonch. A la imatge defensant Palanca, autor dels dos gols locals La defensa del Girona intenta evitar la internada d'un jugador local dins l'àrea. Marcelo va fer el gol de l'empat en el temps afegit però més tard va errar el penal que acabaria condemnant l'equip des dels 11 metres.

Pablo Machín va marxar ahir de Tarragona amb sensacions contradictòries, perquè, a diferència del que havia passat dissabte passat en Lliga, no va veure el seu equip inferior al Nàstic tot i acabar quedant eliminats de la Copa del Rei de bon començament. «Hem fet un bon partit i marxem perdent; al final el resultat és el que mana», va dir el tècnic que creia que «en el partit de Lliga, el Nàstic potser es va merèixer més la victòria, mentre que avui l'empat era poc per als nostres mèrits al final de partit i, en canvi, ells s'han acabat emportant el premi als penals i han passat ronda a la Copa».

«És un d'aquells partits en què marxem cap a casa amb sensacions contradictòries, perquè estic content perquè hem fet un bon joc i en canvi decebut, perquè hem quedat eliminats de la Copa, que sempre és una situació desagradable», va explicar Pablo Machín que va veure com el Girona podia «haver guanyat el partit a la segona meitat en què crec que hem estat superiors, mentre que a la pròrroga podria haver guanyat qualsevol dels dos i ells s'han acabat emportant la classificació als penals».

El que tampoc va agradar gens a Machín va ser haver de disputar una pròrroga a inicis de temporada: «És més un suplici per als dos equips que no pas un espectacle per als aficionats; els empats s'haurien de solucionar d'alguna altra manera».