El jugador Borja García ha aterrat a Girona volent tenir el paper de protagonista a l'equip, tenint pes a l'atac, però de moment no està tenint sort en l'apartat de les lesions. El mateix jugador va afirmar que «a Tarragona vaig notar una punxada a l'isquiotibial que, si no hi ha miracle, m'impedirà jugar el partit de diumenge». El jugador va afegir que «crec que no anirà per llarg. Esperem que sigui el menys greu possible. No em vull aventurar a donar cap pronòstic ja que encara no he fet les proves, no fos cas que m'equivoqués». Borja va disputar tres quartes parts de partit davant el Nàstic, deixant bones sensacions a la zona ofensiva de l'equip gironí. El jugador de Torremocha de Jarama va recalcar que un dels seus objectius a curt termini és «recuperar-me al més aviat possible i agafar el to físic que tenen els meus companys».

Provinent del Còrdova, a Primera Divisió, Borja va assegurar que la seva adaptació al Girona està sent «molt bona», ja que «m'han acollit molt bé i ara estic adaptant-me a l'equip i aprenent els automatismes que vol el míster de nosaltres». Borja García és un jugador molt polivalent i que pot jugar en diferents posicions atacants. El mateix futbolista va destacar que «m'agrada tenir llibertat de moviments, és quan em sento més còmode. Estar a prop de l'àrea rival per combinar i ajudar l'equip a crear perill o donar l'última passada. El míster sap on rendim millor tots els jugadors». Va tenir bones sensacions durant els 72 minuts que va ser sobre el camp del Nou Estadi de Tarragona fins que el va substituir Felipe Sanchón, i fins i tot Borja va jugar una minuts amb la lesió. El fet que l'estrebada el deixés jugar, és tranquil·litzador per a ell i per a l'equip a falta de la confirmació de l'abast real de les molèsties físiques.

Respecte a l'inici de competició del Girona, Borja García va assegurar que «a ningú li agrada perdre. A excepció del partit de Copa del Rei, els altres dos partits vam perdre per errors nostres de concentració en duels que potser no mereixíem perdre». En el partit de dimecres contra els tarragonins, tal com també va afirmar Pablo Machín, «vam fer molt més bon paper i vam tenir mala sort als llançaments de penal. Ara hem de tenir el cap al cent per cent en el partit davant l'Osca i en el campionat de lliga».

El partit de Copa també va servir per veure els jugadors menys habituals jugant i mostrant unes grans qualitats, posant les coses difícils a l'entrenador. Jugadors com Vivi, Pol Llonch, Jairo, Marcelo o Germán van tenir la seva oportunitat i van estar a l'altura. Borja García, a priori titular a la competició domèstica, també va disputar el partit d'inici i es va mostrar satisfet pel partit de tots els jugadors, titulars i suplents. «Vam demostrar que tenim diferents recursos a la plantilla. El que hem de pensar però és, entre tots, revertir la situació».