Feia més de mig any que el Girona no acabava un partit a Montilivi sense marcar. Ahir Leo Franco va col·laborar activament a tallar aquesta ratxa positiva del Girona neutralitzant les ocasions de Felipe Sanchón, Mata i Richy a la primera part. El conjunt que entrena Pablo ?Machín no es quedava sense veure porteria des del 22 de març de la temporada passada. Va ser en l'empat davant l'aleshores darrer classificat de la categoria, el Sabadell, en què, com ahir, el Girona va gaudir de més oportunitats però no les va saber aprofitar. Des de llavors i durant vuit partits consecutius a casa (Valladolid 2-1, Leganés 2-1, Osasuna 3-0, Saragossa, 1-1, Llagostera 1-0, Lugo 1-1, Saragossa 1-4 i Numància 2-3)

L'empat sense gols d'ahir fa que, de passada, el Girona encadeni dues jornades consecutives sense marcar ja que en la sortida de la setmana passada al Nou Estadi de Tarragona l'equip va perdre per la mínima (1-0). Per trobar la darrera vegada que els de Machín van sumar dos partits sense marcar cal remuntar-se al desembre passat quan el Girona va empatar a Pamplona (0-0) i va perdre a Montilivi contra el FC Barcelona B (0-1).

Dissabte (16.00) en la visita al Nuevo Carlos Tartiere d'Oviedo, el Girona intentarà no perllongar més aquesta sequera golejadora.