Resignació. Aquest era el sentiment d'ahir al migdia de Pablo ?Machín per haver pogut sumar només un punt després d'haver fet una primera part "excel·lent". Malgrat encadenar la tercera jornada consecutiva sense guanyar i dur una sèrie de 4 punts de 12 possibles en aquest començament de temporada, l'entrenador del Girona es mostra optimista amb el futur de l'equip. "Sabem que estem en la bona línia i ens toca seguir en la mateixa direcció. És un bon senyal d'identitat ser dominador i reconeixeible. Passa que els resultats no acompanyen. Hi som per guanyar però de moment les sensacions són bones. Hem de valorar que tenim un punt més". L'empat d'ahir contra l'Osca no el va deixar satisfet però veient com se n'han escapat tants en els darrers partits a l'estadi en els últims minuts, Machín va indicar als seus homes "no desordenar-se" per "no perdre un punt en un minut quan n'hem estat mereixent tres durant vuitanta-nou". Sigui com sigui, les sensacions de Machín, bàsicament de la primera part, van ser positives. "A la primera meitat hem fet un molt bon partit. Excel·lent, malgrat no haver ?guanyat. Hem dominat de principi a fi, tingut ocasions i imposat molt més de ritme malgrat la forta calor", detallava Machín, que deia que el Girona havia merescut "arribar a la mitja part amb un o més gols d'avantatge".

El tècnic de Gómara també admetia que a la segona part el seu equip havia acusat "el cansament desgast físic". En aquest sentit ?Machín, reconeixia que l'Osca havia estat "potser millor" que el Girona al segon acte i ho atribuí al fet que els seus homes anaven veient com passaven els minuts i el premi del gol no arribava. "És difícil anar insistint i veure que no obtens recompensa". El Girona s'està trobant moltes dificultats aquest començament de temporada per trobar espais i, sobretot per definir de cara a porteria en els metres finals. "Fins ara els equips contraris se senten dominats per la nostra manera de jugar. ?Juguem al seu camp. Això té coses bones com estar a prop de la seva porteria però necessitem molta qualitat al davant. Fem moltes centrades però de moment no tenim encert en les rematades", matisa Machín. En aquest sentit, el sorià treia la responsabilitat de les ocasions errades a Felipe i Mata. "Tots dos tenen moltíssima qualitat. El porter ha parat molt i cal donar-li el seu grau de mèrit, ja que Leo Franco no és qualsevol", deia Machín que recordava que en bona part de les sessions d'entrenament, "treballem finalitzacions de les jugades amb centrades, rematades, recuperacions i contracops".

Malgrat quedar-se sense veure porteria, Machín va valorar el no encaixar. El tècnic ho veu com un pas endavant i la base a partir de la qual anar creixent. "Si mantenim la porteria a zero, el més normal és que generem oportunitats i tinguem ocasions per guanyar. Hem estat sòlids i creat cinc o sis bones ocasions per marcar", assenyala.

El tècnic va elogiar el paper d'Eloi Amagat el dia de la seva estrena a la Lliga aquesta temporada. "Un jugador sol no fa un equip. A casa he considerat que tindria més ocasions per enllaçar. Tant ell com en Coris han fet que el que els hem demanat. Coris no ha tingut l'encert de la Copa però no li podem exigir el mateix que a qualsevol altre". En aquest sentit, el sorià va reconèixer també que si havia apostat per Serrano era perquè "era el millor jugador d'atac disponible que tinc entre el primer equip i el filial". Machín va voler recordar que l'Osca no és un rival qualsevol. "Tot i acabar de pujar i dir-se Osca té molts jugadors que han estat a Primera".