Segurament la segona part d'ahir va fregar l'aprovat just però també és cert que l'Osca amb prou feines va fer suar Isaac Becerra. A Tarragona, en el partit de Lliga, el Girona tampoc va estar gaire fi i va veure com una genialitat de Jean Luc el feia tornar sense cap punt a l'equipatge. Tot plegat, sumat a la remuntada express que va fer el Numància a Montilivi ara fa quinze dies quan va capgirar el 2-1 que reflectia el marcador al m.83 per imposar-se per 2-3, fa que l'afició no ho acabi de veure clar encara. La victòria a San Mamés en l'estrena queda ja força lluny però sí que aquell partit, la primera part d'ahir i força minuts del duel contra el Numància són el camí a seguir. És per això que bona part dels jugadors gironins lamentaven ahir que el Girona no tingui més punts al caseller malgrat haver fet mèrits perquè així sigui. "Estem fent i demostrant més del que diuen fins ara els resultats", deia Jaime Mata. El davanter madrileny assumia la seva responsabilitat en l'acció davant el porter argentí Leo Franco al minut 4 que podia haver canviat el signe del partit. "Estic fotut. La responsabilitat és meva. Hem tingut dos uns contra uns claríssims a la primera part i el partit ha estat allà", recordava tot lamentant-se l'exjugador del Lleida.